Zimány Linda olyan, akár egy hollywoodi sztár

Hollywood Zimány Linda sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda különleges szelfivel rukkolt elő, és most egészen más arcát mutatta, mint amit megszoktunk.

Linda hiába bújik el a divatos napszemüveg mögé, így sem tudja elrejteni szépségét. A vadítóan vörös rúzzsal pedig csak fokozza az elegáns megjelenést.

Varázslatosan néz ki Linda Forrás: Instagram / Zimány Linda

Linda egyébként gyakran meglepi rajongóit a magáról készített fotókkal, kedden például egy szál törölközőben pózolt.

Sztárok stílusa: Senahttp://www.life.hu/trend/20160202-sena-az-irie-maffia-enekesnoje-stilusarol-meselt.htmlAz Irie Maffia énekesnője, Sena egy igazi díva, a szó legnemesebb értelmében. Sugárzó színpadi jelenlétét egyrészt elképesztő hangjának, másrészt személyiségének köszönheti, amit varázslatos stílusa tesz még erőteljesebbé. Sena tökéletes példája annak, hogy a belső és a külső összhangja mekkora energiákat képes felszabadítani. Trend--Elképesztően nézett ki A Dalban Zsédahttp://www.life.hu/trend/20160130-elkepesztoen-nezett-ki-a-dalban-zseda.htmlA sikeres énekesnő tüneményesen festett A Dal szombat esti elődöntőjében. Trend--Pamela Anderson fia az anyja nyomdokaiba lépetthttp://www.life.hu/trend/20160203-pamela-anderson-fia-dylan-jagger-lee-modellkedik-felmeztelenul.htmlA 18 éves Dylan Jagger Lee már igazi férfi lett, és természetesen modellkedésbe kezdett. Első kampányában máris félmeztelenül pózol a sztárcsemete. Trend--"A szépség csak jön és megy" - Hollywoodi sztárok, akik másként gondolkodnak az öregedésrőlhttp://www.life.hu/trend/20160201-hollywoodi-sztarok-akik-mashogy-gondolkodnak-az-oregedesrol.htmlA 21. században, amikor a 40 az új 30, és az 50 az új 40, minden arról szól, hogyan őrizhetjük meg a fiatalságunkat. Az állandó figyelem középpontjában álló hírességek még inkább úgy érzik, hogy 50 felett is 20-nak kell kinézniük, ami általában tragikusan szétplasztikázott külsőhöz vezet. Szerencsére Hollywoodban is akad néhány kivétel, aki máshogy gondolkodik az öregedésről! Trend--Amal Clooney rövid frizurára váltott?http://www.life.hu/trend/20160202-amal-clooney-frizuraja-rovidebbnek-tunik-a-hail-caesar-cimu-film-premierjen.htmlA mindig hihetetlenül stílusos Amal részt vett sármos férje, George legújabb filmjének bemutatóján. Az öltözéke most is káprázatos volt, ezúttal azonban nem lehetett látni a hosszú tincseit! Trend--Sarka Kata mellbimbói szinte átszúrják a ruhájáthttp://www.life.hu/trend/20160131-sarka-kata-gyonyoru-ruhaban-es-sminkkel.htmlAzon már meg sem lepődünk, hogy Sarka Kata mindig szenzációsan néz ki, ám ezúttal egy igazi vérforraló fotót sikerült posztolnia. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.