Dundika várandósan is csodaszép

Forrás: Instagram/ Majka -
Dundika playmate Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dundika terhesen is csodásan fest, mutatja ez a csütörtöki fotója is, amit Instagram-oldalán osztott meg a rajongóival.

Az egykori playmate megszenvedte az emúlt hónapokat, émelygett, és rossz volt a közérzete is, de most már jól van. Ez látszik is a csütörtökön posztolt képen.

Varázslatosan néz ki Dundika Forrás: Instagram / Dundika

"Nagyon megszenvedtem az elmúlt hónapokat, szinte végig émelyegtem, alig tudtam valamit csinálni, annyira rossz volt a közérzetem. De hál’ istennek, már jól vagyok, heti egyszer-kétszer edzeni is eljárok. Hat kilót híztam eddig" - mondta el a Bestnek Majoros Hajni, és azt is elárulta, második kisfiuk neve Mirkó, Milán vagy Máté lesz.

Trendi smink a síelés szerelmeseinekhttp://www.life.hu/trend/20160202-igy-sminkelj-sieleshez.htmlA sípályákon is szeretnél tündökölni? Várady Polett sminkes most megmutatja, hogyan készíthetsz egyszerű, de mutatós sminket, ami igazán illik a téli sportokhoz. Trend--Iszak Eszti megmutatta, mi lapul a táskájábanhttp://www.life.hu/trend/20160204-iszak-eszti-a-viva-tv-musorvezetoje-megmutatta-mi-lapul-a-taskajaban.htmlA műsorvezetőnek a táskája a „második otthona" is, amibe ahogy ő fogalmaz, benne van az élete, és amibe most mi is belekukkanthattunk. Trend--Shakira smink nélkül is hihetetlenül bájos!http://www.life.hu/trend/20160204-shakira-smink-nelkuli-fotot-posztolt-twitterre-szuletesnapja-alkalmabol.htmlAz énekesnő már a 39. életévét is betöltötte, ez alaklomból mutatta meg rajongóinak teljesen csupasz arcát. A sztár így is szépséges! Trend--Sztárok stílusa: Senahttp://www.life.hu/trend/20160202-sena-az-irie-maffia-enekesnoje-stilusarol-meselt.htmlAz Irie Maffia énekesnője, Sena egy igazi díva, a szó legnemesebb értelmében. Sugárzó színpadi jelenlétét egyrészt elképesztő hangjának, másrészt személyiségének köszönheti, amit varázslatos stílusa tesz még erőteljesebbé. Sena tökéletes példája annak, hogy a belső és a külső összhangja mekkora energiákat képes felszabadítani. Trend--Katie Holmes bombaformában: Simán letagadhatna 10 évet!http://www.life.hu/trend/20160203-katie-holmes-tiz-evet-letagadhat-dogos-fotot-posztolt-a-vilaghiru-szineszno-forgatas.htmlA 37 éves sztár az Instagram-oldalán posztolt egy fotót magáról a legújabb filmje, az Touched With Fire egyik szünetében. Holmes nemcsak csinos, de igazán fiatalos is! Trend--Tolvai Reni köldökig kivágott felsőben pózolthttp://www.life.hu/trend/20160203-tolva-reni-enekesno-koldokig-kivagott-felsoben-pozolt-es-megmutatta-dekoltazsat.htmlAz énekesnő egy szexi szelfivel rukkolt elő, melyen olyan dögös, hogy nincs az a pasi, aki ne indulna be a fotó láttán. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.