Denise Bidot plus size modell fehérneműben mutatta meg testét

szexi Denise Bidot plus size tánc Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A teltkarcsú szépség lassított videóban tekereg Instagram-oldalán. A 29 éves modell érzéki táncával rajongóit akarta inspirálni!

Denise Bidot fehérneműben sem fél megmutatni a telt idomait. A plus size modell gyakran használja Instagram-oldalát arra, hogy inspirálja a nőket. Ezzel a buja tánccal is arra ösztönzi az embereket, hogy fogadják el saját magukat, és hogy ne akarjanak tökéletesek lenni, inkább legyenek szabadok!

Micsoda lábak! Reese Witherspoon olyan, mint egy igazi modell http://www.life.hu/trend/20160205-reese-witherspoon-meses-labak-uj-kollekciojat-fotoztak-a-szineszno-mint-egy-modell.htmlA színésznő már többször is bebizonyította, hogy nem csak a filmvásznon tud tündökölni. A saját maga által alapított márka legújabb kollekcióját fotózták a minap, persze az ő közreműködésével. Trend--Így sminkelj, ha Vízöntő a csillagjegyedhttp://www.life.hu/trend/20160203-igy-sminkelj-ha-vizonto-a-csillagjegyed-larion-oscar-tippjei.htmlMinden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Vízöntő havában születtél. TrendThinkstockSminkelj és bulizz! Ilyen egy tökéletes csajos estehttp://www.life.hu/trend/20160205-a-smink-and-drink-rendezvenyen-jart-nemeth-mate-a-life-hu-riportere.htmlItthon először rendezték meg a Smink & Drink elnevezésű eseményt, amelyre a Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté is ellátogatott. Trend--Dundika várandósan is csodaszéphttp://www.life.hu/trend/20160204-playmate-instagram-foto-csinos.htmlDundika terhesen is csodásan fest, mutatja ez a csütörtöki fotója is, amit Instagram-oldalán osztott meg a rajongóival. Trend--Alig takarja valami a szőke Vajna Timi testéthttp://www.life.hu/trend/20160205-vajna-timi-szoke-fetrengos-kepet-tett-kozze-a-facebookon.htmlAz üzletasszony feltárta fiatalkori képeit rajongói előtt. Már korábban is nagyon ment neki a pózolás. Trend--A Szex és New York Samanthája még ma is dögös - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160204-kim-cattrall-a-szex-es-new-york-sztarja-igy-nez-ki-most-elfogadta-a-kulsejet-a-sztar.htmlAz 59 éves színésznő nemrég egy amerikai televíziós műsorban nyilatkozott, ahol már jól láthatóvá váltak a ráncai. Elmondása szerint ezzel semmi baj sincs, hiszen egyszer mindenki megöregszik. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.