Eva Longoria és Penélope Cruz összecsaptak – Heti stílusmustra

stílusmustra George Clooney Channing Tatum Eva Longoria Penelope Cruz Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten az élénk színekbe öltözött celebek parádéztak, míg a seszínű pasztellt választók elbuktak. A hamarosan mozikba kerülő Ave, Cézár premierje pedig két tündöklő sztárpárral is megörvendeztette a divatrajongókat. 

Színesek

Penélope Cruz nagyot mentett a múlt heti bakija után. Szépségét tökéletesen kiemelte ez a zöld ruha, amiben láthatóan jól is érezte magát. Eva Longoria is az élénk színre szavazott ezen a héten, és egy narancspiros ruhában mutatta meg szuper alakját.

Penélope Cruz és Eva Longoria Forrás: Northfoto

Kinek a választása jön be jobban?

Színtelenek

Dakota Johnson ruhája elveszett valahol az üde barack és a tündöklő púder között. Az egész kreáció inkább seszínű lett, amit a csillogó rátétek sem tudtak megmenteni. A legújabb zombifilm egyik szereplője, Ellie Bamber is kolléganőjéhez hasonlóan járt. Bár az ő outfitjébe hoznak egy kis különlegességet a halványzöld részletek, mégsem biztos, hogy az ő világos bőréhez jó választás volt ez a sápadt szín.

Dakota Johnson és Ellie Bamber Forrás: Northfoto

Ki tévedett nagyobbat?

Tündöklő sztárpárok

George Clooney és felesége, Amal nemcsak lelkileg, külsőleg is jól kiegészítik egymást. Ez azonban nem mondható el teljes mértékben Amalról és a ruhájáról, aminek a mintázata gyönyörű, a hossza azonban kissé rövidre sikerült. Ugyanazon az eseményen jelent meg Channing Tatum és felesége, Jenna Dewan, aki csodásan festene ebben a kreációban, ha a furcsán szabott szoknyarész nem rontaná el az összhangot.

George Clooney és Amal Clooney, Channing Tatum és Jenna Dewan Tatum Forrás: AFP

Melyik sztárpár stílusa tetszik jobban?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.