Sofia Vergara elárulta, mi történik melleivel egy vörös szőnyeges esemény alatt

mell páncél esemény vörös szőnyeg estélyi ruha Sofia Vergara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sofia Vergara aztán tényleg megszenved azért, hogy tündököljön egy-egy díjátadón: saját bevallása szerint nem egyszer vérzett is a ruhája alatt, annyira igyekezett kordában tartani hatalmas melleit.

Férfiak és nők milliói csodálják Sofia Vergara tökéletes alakját, a 43 színésznő azonban komolyan megszenved vele egy-egy vörös szőnyeges eseményre készülve.

Forrás: AFP/Jason Merritt
Hollywoodi dívává változott Iszak Eszti - Csodás fotó!http://www.life.hu/trend/20160204-iszak-eszti-igazi-harmincas-evekbeli-szineszno-lett-szexi-fotosorozat-a-musorvezetorol.htmlA remek stílusérzékkel rendelkező fiatal sztár ezen a képen úgy néz ki, mint egy 30-as évekbeli színésznő. TrendFotó: Zsigmond László/Life.huÍgy sminkelj, ha Vízöntő a csillagjegyedhttp://www.life.hu/trend/20160203-igy-sminkelj-ha-vizonto-a-csillagjegyed-larion-oscar-tippjei.htmlMinden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Vízöntő havában születtél. TrendThinkstockA Szex és New York Samanthája még ma is dögös - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160204-kim-cattrall-a-szex-es-new-york-sztarja-igy-nez-ki-most-elfogadta-a-kulsejet-a-sztar.htmlAz 59 éves színésznő nemrég egy amerikai televíziós műsorban nyilatkozott, ahol már jól láthatóvá váltak a ráncai. Elmondása szerint ezzel semmi baj sincs, hiszen egyszer mindenki megöregszik. TrendOrigoShakira smink nélkül is hihetetlenül bájos!http://www.life.hu/trend/20160204-shakira-smink-nelkuli-fotot-posztolt-twitterre-szuletesnapja-alkalmabol.htmlAz énekesnő már a 39. életévét is betöltötte, ez alaklomból mutatta meg rajongóinak teljesen csupasz arcát. A sztár így is szépséges! Trend--Iszak Eszti megmutatta, mi lapul a táskájábanhttp://www.life.hu/trend/20160204-iszak-eszti-a-viva-tv-musorvezetoje-megmutatta-mi-lapul-a-taskajaban.htmlA műsorvezetőnek a táskája a „második otthona" is, amibe ahogy ő fogalmaz, benne van az élete, és amibe most mi is belekukkanthattunk. Trend--A hónap színe: a tűzpiroshttp://www.life.hu/trend/20160202-a-honap-szine-a-tuzpiros-igy-viseld.htmlHa már unod a szürkeséget és a zimankót, és csak a szikrázó napsütésre, a derűs égre, a vidám színekre gondolsz, akkor dobd fel az utolsó hideg napokat az egyik legdögösebb és legélénkebb színnel, a pirossal. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.