Keményen osztották a kommentelők D. Tóth Krisztát - Ő pedig visszavágott

szelfi smink nélkül D. Tóth Kriszta 40 éve a Földön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap, 41. születésnapján egy vagány szelfivel ért véget D. Tóth Kriszta kíhívása, amelyben azt fogadta meg, hogy minden reggel posztol egy smink nélkül készített fotót. A televíziós újságíró rengeteg bókott kapott a 365 nap alatt, de ahogy minden hírességnek, neki is sokan - sokszor nagyon csúnyán - beszóltak. Kriszta videóban vágott vissza a mocskolódóknak, mi pedig imádjuk a humorérzékét. 

40 éve a Földön kihívásának végére vicces videót készített D. Tóth Kriszta. Nem szégyelli vagy rejtegeti, inkább összegyűjtötte a leggonoszabb beszólásokat, és ő maga olvasta fel őket: "Egyre csúnyább és csúnyább, csak te lehetsz ilyen szerencsétlen", "Mielőtt eltűnne a süllyeszőben, valahogy fel kell magára hívni a figyelmet", "Fúúúúj, egyre rondább", "Csúnya". Volt, aki inkább retusálást javasolt neki, más az arckifejezését kifogásolta. Nézzétek meg ti is:

Kriszta egyébként egy címlapot is bevállalt smink nélkül, amivel sok nő (és férfi) szimpátiáját kivívta. Az egy év alatt arról is beszélt, hogy nem akart mozgalmat indítani, és még másnaposan is megmutatta az arcát, amit imádtunk.

Kriszta saját portálján összegezte a tapasztalatait, cikkében többek között ezt írta: "Napról napra jobban szerettem magam miattatok, kedves, személyeskedő kritikusaim. Tudjátok, miért? Mert erőt adtatok nekem. Minden egyes beszólás után könnyebb és könnyebb volt helyére tennem a következőt. Nekem már tényleg nem tudtok olyat írni, ami rosszulesne. Megerősödtem az elmúlt egy év alatt. Köszönöm!"

Ez pedig az utolsó szelfije volt a sorozatban:

365. napAz utolsó napom 40 évesen. Holnaptól 41 éve a Földön, de már szelfi nélkül. Nagyon köszönöm mindenkinek, aki...

Közzétette: D. Tóth Kriszta2016. január 31.
Trendi fürdőruhában élvezi Dubajt Liluhttp://www.life.hu/trend/20160206-lilu-musorvezeto-furdoruhaban-strandol-dubaj-tengerpartjan.htmlAz RTL Klub műsorvezetője jelenleg az Egyesült Arab Emírségekben tölti jól megérdemelt pihenését, innen köszönt be rajongóinak Instagram-oldalán. TrendOrigoAlig lehet ráismerni Dobó Katára! Fodrásznál járt a színésznőhttp://www.life.hu/trend/20160206-dobo-kata-szinesznore-alig-lehet-raismerni-legujabb-szelfijen.htmlEgy kis frissítés sosem árt: Dobó Kata a fodrásztól kilépve örökítette meg az eredményt egy szelfi formájában. Trend--Denise Bidot plus size modell fehérneműben mutatta meg testéthttp://www.life.hu/trend/20160205-denise-bidot-plus-size-modell-fehernemuben-tancol-az-instagram-oldalan.htmlA teltkarcsú szépség lassított videóban tekereg Instagram-oldalán. A 29 éves modell érzéki táncával rajongóit akarta inspirálni! TrendOrigoMicsoda lábak! Reese Witherspoon olyan, mint egy igazi modell http://www.life.hu/trend/20160205-reese-witherspoon-meses-labak-uj-kollekciojat-fotoztak-a-szineszno-mint-egy-modell.htmlA színésznő már többször is bebizonyította, hogy nem csak a filmvásznon tud tündökölni. A saját maga által alapított márka legújabb kollekcióját fotózták a minap, persze az ő közreműködésével. Trend--Eva Longoria ultradögös pirosban!http://www.life.hu/trend/20160204-eva-longoria-voros-ruhaban-dogos.htmlA színésznő már a Valentin-napra készül öltözékével, amiben elképesztően szexi! A szűk ruha minden idomát kiemeli. Trend--Így sminkelj, ha Vízöntő a csillagjegyedhttp://www.life.hu/trend/20160203-igy-sminkelj-ha-vizonto-a-csillagjegyed-larion-oscar-tippjei.htmlMinden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Vízöntő havában születtél. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.