Trendi fürdőruhában élvezi Dubajt Lilu

strand Lilu tengerpart nyaralás Dubaj fürdőruha Dubai
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub műsorvezetője jelenleg az Egyesült Arab Emírségekben tölti jól megérdemelt pihenését, innen köszönt be rajongóinak Instagram-oldalán.
Forrás: Instagram/Lilu

A képhez tett hashtagek szerint azonban a napokban hamarosan bikinire fog vetkőzni a műsorvezetőnő, a mai napot azonban az úszásnak szentelte - amelyet pedig, ugyebár, bikiniben kissé körülményes kivitelezni.

5 kérdés a szépségről: Lilu

Évek óta ott van a legnépszerűbb műsorvezetők között, most ideje nagy részét az utazás tölti ki. Persze a bőrápolást így még inkább komolyan veszi, de nyoma sincs rajta a sok repülésnek, a sminknek és a forgatásoknak. A Life.hu sorozatában Lilut is kifaggattuk szépségtitkairól: kattints ide!

Mert ő megteheti: talpig fehérben találkozott a pápával Charlene monacói hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20160118-charlene-monacoi-hercegne-talpig-feherben-talalkozott-ferenc-papaval.htmlA monacói hercegné egyike azon hét embernek az egész világon, akik viselhetnek fehér színt a pápa mellett. Trend--Alig lehet ráismerni Dobó Katára! Fodrásznál járt a színésznőhttp://www.life.hu/trend/20160206-dobo-kata-szinesznore-alig-lehet-raismerni-legujabb-szelfijen.htmlEgy kis frissítés sosem árt: Dobó Kata a fodrásztól kilépve örökítette meg az eredményt egy szelfi formájában. Trend--Saját magával népszerűsíti fehérneműit az őrülten szexi Heidi Klumhttp://www.life.hu/trend/20160202-heidi-klum-modell-maga-pozol-sajat-tervezesu-fehernemuinek-kampanyaban.htmlA német származású szupermodell nem bízta a véletlenre legújabb csipkecsodáinak promotálását. Trend--Nem spórolt a dekoltázzsal! Penélope Cruz még mindig őrülten szexihttp://www.life.hu/trend/20160202-penelope-cruz-szineszno-hatalmas-dekoltazst-villantott-a-zoolander-madridi-premierjen.htmlPont ezért szeretjük annyira a színésznőt: úgy mutat magából többet, hogy közben nem válik közönségessé. Trend--Hová tűnt az egykori szexszimbólum? Alig lehet ráismerni Eva Greenrehttp://www.life.hu/trend/20160114-eva-green-szinesznore-es-szexszimbolumra-alig-lehet-raismerni.htmlAz egykori Bond-lány igyekezett minél kisebb feltűnést kelteni a londoni Heathrow reptéren: Eva Greent valóban alig lehetett beazonosítani a hatalmas méretű sálja és kardigánja alatt. Trend--Helen Mirren: "Szeretnék 20 évvel fiatalabban kinézni"http://www.life.hu/trend/20160115-helen-mirren-szineszno-szeretne-20-evvel-fiatalabban-kinezni.htmlA hollywoodi színésznő mindent elkövet, hogy a legjobbat hozza ki magából, de - mint minden nő - ő is szívesen venné, ha néhány évet, avagy évtizedet letagadhatna korából. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.