Így készítsd el a tökéletes Valentin-napi sminket

rúzs szépségápolás Valentin-nap smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Készen állsz újra meghódítani a szerelmedet? Csábíts lágy és krémes textúrákkal, amelyek újraértelmezik a sminkelés szabályait. Legyél egyszerre légies és ellenállhatatlanul titokzatos Larion Oscar segítségével.

Legyen ragyogóan természetes és légiesen könnyed az alapozás.

Ezt úgy érheted el, ha bőregységesítő báziskrémet használsz az alapozó előtt. Ezután jöhet a kedvenc, ultra könnyű, folyékony alapozód, amivel egységesítheted a bőröd színét és szerkezetét. Korrektorral világosítsd ki a szemkörnyéket, majd szépen dolgozd össze az ujjaddal, hogy kontúrmentes legyen.

Forrás: Thinkstock

A természetes, egészségtől kicsattanó hatás érdekében barackos árnyalatú krémpirosítóval élénkítsd orcáidat.

Ezt az arc közepétől a halánték irányába, az arccsont alá tedd, és szépen dolgozd össze az alapozóval. Fixáld le púderrel, hogy tartós maradjon. A szem kiemeléséhez használj tartós szemhéjkrémet.

A romantikus életérzéshez először válassz egy bőrszínű árnyalatot, satírozd a mozgó szemhéj egészére és az alsó pillatőhöz végig. Majd egy bronz árnyalatot tegyél a szemzughoz, és a szem külső széléhez, a mélyítővonal irányába szépen összemosva.

A még kifejezőbb tekintet eléréséhez egy éjfekete, tartós szemceruzával, finoman emeld ki alul-felül a szempillatövet, és satírozd el a kontúrszéleket, hogy a fekete szín csak a szempillák tövében ragyogjanak. Szempilláidat egy dúsító, fekete szempillaspirállal fesd ki alul és felül. Szemöldöködet élénkítsd a hajtöved színével harmonizáló szemöldökformázó ceruzával, majd fésüld ki a felesleget, hogy természetes hatású maradjon.

Forrás: Thinkstock

A szenvedély fokozásához válaszd a szezon legizgalmasabb Fiesta Piros árnyalatú ajakrúzsát.

Ahhoz, hogy fesztelenül élvezd az estét, válassz egy harmonizáló árnyalatú ajakkontúrceruzát, rajzold meg a kívánt formát, satírozd ajkad egészére a ceruzát, így biztosítva egy tartós alapot, majd töltsd fel ajkaidat a csábító rúzzsal. Éld meg a szenvedélyedet!

Így sminkelj, ha Vízöntő a csillagjegyedhttp://www.life.hu/trend/20160203-igy-sminkelj-ha-vizonto-a-csillagjegyed-larion-oscar-tippjei.htmlMinden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Vízöntő havában születtél. TrendThinkstockSzuper sminktrükk februárra - Ha már te is a tavasz varázslatos színeire vágysz!http://www.life.hu/trend/20160131-sminktrukk-februarra-larion-oscartol.htmlMár unod a szürkeséget, és egy kis tavaszi életérzésre vágysz? Próbált ki Larion Oscar februári sminktrükkjét, ami garantáltan feldobja a tél utolsó napjait. TrendThinkstockLépj ki a szürkeségből, és dobd fel valami üde színnel a sminkedet!http://www.life.hu/trend/20160127-ude-szinek-a-sminkelesben-larion-oscar-tippjei.htmlA smink nemcsak a mindennapok kötelező része, de játék és kreativitás is. Tanuld meg használni a rendelkezésedre álló eszközeidet, sajátíts el új dolgokat, és legyél kreatívabb! Trend--Trendi sminkszínek 2016-ban – imádni fogod őket!http://www.life.hu/trend/20160122-smink-trend-2016-ezek-a-szinek-hoditanak.htmlMerészen új színek kerülnek fókuszba 2016-ban. Nagyon izgalmas és előremutató a szezon frissítően vibráló árnyalatokban gazdag színkavalkádja. Ha még nem tetted, most ideje váltani – Larion Oscar elárulja, melyek lesznek a legütősebb árnyalatok az idén. TrendThinkstock8 sminkbaki, amit idén NE kövess el!http://www.life.hu/trend/20160118-sminkbakik-amiket-iden-ne-kovess-el-larion-oscar-tippjei.htmlLépj ki a komfortzónádból, tanuld meg, mi áll jól neked igazán, és frissítsd fel kicsit a sminkjeidet! Larion Oscar összeszedte, melyek azok a sminkbakik, amiket 2016-ban kár lenne elkövetni. Trend--Így készül az álomszép báli smink 2016-banhttp://www.life.hu/trend/20160113-alomszep-bali-smink-2016-ban-larion-oscar-tippjei.htmlMár megkezdődött az idei báli szezon, így ha te is hivatalos vagy egy-egy jeles eseményre, akkor érdemes kicsit tájékozódnod a legújabb trendekről. A ruha mellett a smink is egy nagyon fontos kérdés: Larion Oscart faggattuk arról, hogyan is készül a tökéletes báli smink 2016-ban. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.