Hoppá! Mi történt Voksán Virág szemöldökével?

Forrás: Instagram/Voksán Virág -
szemöldök szexi dögös Voksán Virág dekoltázs festék playmate vastagság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A playmate dögös dekoltázsáról is elvonta a figyelmünket az igencsak vastagra festett szemöldöke - vajon megcsúszott az ecset?

Lehet, hogy Voksán Virág éppen a kozmetikustól jött, azért tűnik olyan vadiújnak és egy csöppet vastagnak a szemöldöke. A playmate nem sajnálja a festéket, ha a száját, szemét vagy szemöldökét festi, így aztán biztos, hogy a sminkje messziről tündökölni fog.

Forrás: Instagram/Voksán Virág
A tökéletes hótaposó három titkahttp://www.life.hu/trend/20160207-labbelik-teli-sportokhoz.htmlBármilyen téli sportot választasz, bármelyik hegcsúcsot veszed célba, megbízható lábbeli nélkül el se indulj. A mínusz fokokban és a hóban egy meleg, vízálló csizma alapfelszerelés. Trend--Sztárok stílusa: Ónodi Eszterhttp://www.life.hu/trend/20160208-onodi-eszter-szineszno-a-stilusarol-meselt.htmlFinom, nőies, mégis vagány – így írható le három szóval a Jászai Mari-díjas színésznő, Ónodi Eszter stílusa, aki számtalan filmben és színházi darabban kápráztatta már el tehetségével és kisugárzásával a magyar közönséget. Trend--Ez ám a hasonlóság! Katalint másolja Mária hercegnő?http://www.life.hu/trend/20160208-maria-dan-hercegno-katalin-hercegnet-masolja-ugyanolyan-ruhaban-jelent-meg.htmlA dán hercegnő közel ugyanolyan ruhában jelent meg egy hivatalos eseményen, mint amiben annak idején Katalin hercegné bejelentette eljegyzését Vilmos herceggel. TrendAFPGáspár Evelin nagyon érzi a divatothttp://www.life.hu/trend/20160208-gaspar-evelin-trendi-kepet-tett-kozze-instagram-oldalan.htmlGáspár Győző lánya még mindig nem teljesen elégedett az alakjával, pedig már igazán csinos nő lett belőle. Ráadásul a stílusérzéke is a helyén van. Trend--Sarka Kata báli ruhában pompázikhttp://www.life.hu/trend/20160207-sarka-kata-bali-ruhaban-pompazik.htmlSarka Kata gyönyörű báli ruhában mutatta meg magát a Facebook népének. Trend--Tatár Csilla csak úgy tündökölt A Dal színpadánhttp://www.life.hu/trend/20160206-tatar-csilla-csak-ugy-tundokolt-a-dal-harmadik-elodontoje-szinpadan.htmlAhogy az előző két elődöntőben, úgy most is fantasztikus formában állt Tatár Csilla A Dal színpadára. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.