Merész! Millie Mackintosh dekoltázsa mindent vitt

Forrás: AFP -
dekoltázs ruha Zoolander 2 Millie Mackintosh vörös szőnyeg premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Made In Chelsea valóságshow sztárja nem bízta a véletlenre megjelenését a Zoolander második részének londoni premierjén.

Millie Mackintosh a Made In Chelsea című valóságshowban kezdte pályafutását, mostanában azonban főképp meztelenkedéseivel és őrületes fogyókúráival igyekszik fenntartani rajongói érdeklődését.

Forrás: AFP

A 26 éves Millie a Zoolander 2 londoni bemutatóján sem hazudtolta meg magát: magasan sliccelt és mélyen dekoltált ruhájával nem lehetett figyelmen kívül hagyni.

Mi történt Lady Gagával? Abszolút felismerhetetlenné vált az énekesnőhttp://www.life.hu/trend/20160211-lady-gaga-enekesno-felismerhetetlen-volt-a-saint-laurent-divatshow-n.htmlHalvány arcbőr és beteges megjelenés - rég láttuk már ilyen rossz bőrben a világhírű énekesnőt. Trend--Pamela Anderson a dögös fiait szexi idomokkal kísértehttp://www.life.hu/trend/20160212-pamela-anderson-dogos-ruhaban-kiserte-fiait-a-voros-szonyegen.htmlAz egykori Baywatch-lány büszke szülőként vonult fiaival, akik minden bizonnyal rendkívül jó géneket örököltek szüleiktől! Trend--Romantikus manikűr Valentin-naprahttp://www.life.hu/trend/20160203-igy-keszits-valentin-napi-kormoket.htmlKözeledik az év legromantikusabb napja, amire egy gyorsan és egyszerűen elkészíthető manikűrt ajánlunk, ami tökéletes lesz erre az alkalomra. Így készülnek a Valentin-napi körmök! Trend--5+1 dolog, amit megtehetsz a ragyogó és egészséges bőrérthttp://www.life.hu/trend/20160210-kevesebb-szolarium-tobb-apolas-es-lemosott-smink-is-az-egeszseges-bor-titkai.htmlVannak bizonyos örökérvényű szabályok, amiket jó lenne betartani, ha tíz év múlva is szép bőrt szeretnénk magunknak. TrendThinkstockÍgy tündökölt Palvin Barbi a világsztárok között - Dögös szettek az amfAR gáláról!http://www.life.hu/trend/20160211-a-legjobb-es-legrosszabb-ruhak-a-new-yorki-amfar-galarol.htmlSzerdán este tartották az amfAR gálát New yorkban, ahol ezúttal is rengeteg híresség gyűlt össze: a jótékonysági eseményen még Palvin Barbi is megjelent. Nézzük kik voltak a legjobban és legrosszabban öltözött sztárok! TrendAFPHoppá! Hien leborotválta a haját?http://www.life.hu/trend/20160211-hien-enekesno-legutobb-kozzetett-fotojan-ugy-tunik-hogy-leborotvalta-a-hajat.htmlAz énekesnőt már korábban is láthattuk félig leborotvált fejjel, ám most legújabb Insta-fotóján, ismét ilyen frizurával látható. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.