Igazán dögös! Nagy dobásra készül ma este Som-Balogh Edina

Forrás: Facebook/Balogh Edina -
Som-Balogh Edina Barátok közt Story-gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges rendezvény tartja lázban a hazai celebvilágot. Horváth Éva is lázasan készül a ma esti Story-gálára, így az sem meglepő, hogy a Barátok közt szépsége is ragyog.

Edina álomszép sminkje már készen van, és egész biztosan a frizurája is hamarosan elkészül. A ruháját még nem tette közzé, de egész biztosan bámulatos lesz. Már nagyon várjuk:

Forrás: Facebook/Balogh Edina
Mi történik Tóth Gabi arcával? Sokkoló fotót posztolt!http://www.life.hu/trend/20160103-mi-tortenik-toth-gabi-enekesno-arcaval-sokkolo-fotot-posztolt-instagramra.htmlA szépséges énekesnő, aki párja oldalán majd kicsattan az örömtől és a boldogságtól, meglepő képet tett közzé közösségi oldalán. Trend--5 sminkecset, ami egy nő táskájából sem hiányozhathttp://www.life.hu/trend/20160209-5-sminkecset-ami-elengedhetetlen-a-tokeletes-smink-elkeszitesehez.htmlA napi rutinhoz, a tökéletes hétköznapi smink elkészítéséhez minimum 5 ecsetre van szükség. Ennyivel már makulátlan lehet a megjelenésed Larion Oscar sminkmester tanácsait követve. TrendThinkstockHeti stílusmustra - Divatkalauz New Yorkbólhttp://www.life.hu/trend/20160212-heti-stilusmustra-szerepel-benne-lady-gaga-jessica-alba-miranda-kerr.htmlA héten megkezdődött a világ legjobban várt divateseménye, a New York-i divathét, ahol természetesen hírességekből sincs hiány. A rendezvényt megnyitó Yves Saint Laurent-show-n igazi sztárparádé volt. Lássuk, kinek sikerült elkápráztatnia a divatrajongó közönséget! Trend--Merész! Millie Mackintosh dekoltázsa mindent vitthttp://www.life.hu/trend/20160212-millie-mackintosh-valosagshow-sztar-dekoltazsa-mindent-vitt-a-zoolander-2-premierjen.htmlA Made In Chelsea valóságshow sztárja nem bízta a véletlenre megjelenését a Zoolander második részének londoni premierjén. Trend--Palvin Barbi elképesztően dögös szerkóban gálázotthttp://www.life.hu/trend/20160212-palvin-barbi-dogos-szerelesben-vett-reszt-az-amfar-galan.htmlA modell bármit vegyen is fel, igéző tekintetével biztosan megnyeri minden férfi szívét. Azonban Barbi mindig ki tudja választani a legdögösebb szerelést is! Trend--Romantikus manikűr Valentin-naprahttp://www.life.hu/trend/20160203-igy-keszits-valentin-napi-kormoket.htmlKözeledik az év legromantikusabb napja, amire egy gyorsan és egyszerűen elkészíthető manikűrt ajánlunk, ami tökéletes lesz erre az alkalomra. Így készülnek a Valentin-napi körmök! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.