Ilyen még nem volt! Plus size modell szerepel a Sports Illustrated címlapján

Forrás: Twitter/Sports Illustrated Swimsuit Edition -
Sports Illustrated plus size modell címlapfotó különkiadás Ashley Graham Ronda Rousey magazin Hailey Clauson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Történelmet írt a világhírű sportmagazin 2016-os Swimsuit Issue különkiadása: idén először három borítóképpel jelent meg a magazin, amelynek címlaplányai Ashley Graham plus size modell, Ronda Rousey és Hailey Clauson lett.

Ashley Graham megcsinálta: minden idők egyik leghíresebb és legsikeresebb plus size modellje is szerepel a Sports Illustrated magazin különkiadásának címlapján - teltkarcsú modellként először.

Forrás: Twitter/Sports Illustrated Swimsuit Edition

A Swimsuit Issue különkiadás másik két borítóképén az amerikai harcművész, Ronda Rousey, és Hailey Clauson divatmodell látható fürdőruhában pózolva.

Forrás: Twitter/Sports Illustrated Swimsuit Edition

Ez az első alkalom, hogy három különböző testalkatú hölgy tündököl az ismert fürdőruhás különkiadás fedelén.

5 sminkecset, ami egy nő táskájából sem hiányozhathttp://www.life.hu/trend/20160209-5-sminkecset-ami-elengedhetetlen-a-tokeletes-smink-elkeszitesehez.htmlA napi rutinhoz, a tökéletes hétköznapi smink elkészítéséhez minimum 5 ecsetre van szükség. Ennyivel már makulátlan lehet a megjelenésed Larion Oscar sminkmester tanácsait követve. TrendThinkstockDurva bakik és mesés ruhák - Stílusmustra a BAFTA díjátadórólhttp://www.life.hu/trend/20160215-ezek-voltak-a-legjobb-es-legrosszabb-ruhak-2016ban-a-bafta-dijatadon.htmlA várakozásokhoz híven a legnagyobb hollywoodi sztárok is Londonba utaztak a brit filmes akadémia 10. díjátadójára. A BAFTA az utolsó nagy filmes esemény az Oscar előtt, így természetes, hogy mindenki nyerni és tündökölni akar. Nézzük, ez utóbbi kinek sikerült a legjobban! TrendAFPHeti stílusmustra - Divatkalauz New Yorkbólhttp://www.life.hu/trend/20160212-heti-stilusmustra-szerepel-benne-lady-gaga-jessica-alba-miranda-kerr.htmlA héten megkezdődött a világ legjobban várt divateseménye, a New York-i divathét, ahol természetesen hírességekből sincs hiány. A rendezvényt megnyitó Yves Saint Laurent-show-n igazi sztárparádé volt. Lássuk, kinek sikerült elkápráztatnia a divatrajongó közönséget! Trend--Romantikus manikűr Valentin-naprahttp://www.life.hu/trend/20160203-igy-keszits-valentin-napi-kormoket.htmlKözeledik az év legromantikusabb napja, amire egy gyorsan és egyszerűen elkészíthető manikűrt ajánlunk, ami tökéletes lesz erre az alkalomra. Így készülnek a Valentin-napi körmök! Trend--Magyar sztárok, akik plasztikáztattakhttp://www.life.hu/trend/20160209-magyar-sztarok-akik-plasztikaztattak.htmlRubint Réka, Szűcs Judith, Keresztes Ildikó – csak néhány név azon magyar sztárok közül, akik úgy gondolják, hogy a plasztikára bizonyos esetekben igenis szükség van, mert mindenek előtt való, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Trend--Akár 10 évet is letagadhatna Nicole Kidmanhttp://www.life.hu/trend/20160211-nicole-kidman-48-eves-szineszno-akar-10-evet-is-letagadhat-elkepesztoen-nez-ki.htmlNehéz elhinni, hogy a világhírű színésznő immár 48 éves. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.