öltözködés Harcsa Veronika stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bájos énekesnőnek a színpad segített ráérezni arra, hogy egy-egy ruhadarab csodálatos erővel bír. Harcsa Veronika, aki már a nemzetközi jazzközönséget is levette a lábáról, imádja a színeket, és az olyan kiegészítőket, amiknek történetük van.

Mit viselsz a hétköznapokon?

A színpadon kívül is szeretek színeket hordani, mostanában például egy narancssárga szövetkabáttal védekezem a szürkeség ellen. Korábban egyszerűen és fiúsan jártam, de a koncertekre muszáj volt felöltöznöm, és ez segített ráérezni, hogy öltözködni jó, és hogy feldobhatja a napot egy jó ruhadarab.

Harcsa Veronika Forrás: Facebook/Harcsa Veronika, harcsaveronika.hu

Mi a kedvenc kiegészítőd?

A brüsszeli diplomakoncertemre kilátogatott a családom, akkor kaptam anyukámtól egy mexikói, gyöngyös nyakéket. Szeretem azokat az ékszereket, amiknek történetük van.

Forrás: harcsaveronika.hu/Fotó: Glódi Balázs

Miben érzed igazán különlegesnek magad?

Az élénk színek sokat segítenek. Hajlamosak vagyunk rejtő színekbe öltözni, pedig annyi csodás árnyalat van.

Forrás: Facebook/Harcsa Veronika, Colorlab

Van kedvenc magyar terveződ?

Irtó szerencsés vagyok, mert számos magyar tervező ruháit hordhattam már koncerteken. Manier, Je Suis Belle, Nanushka, Abodi Dóra, Szegedi Kata, Sármán Nóri, Csabay Feri és sokan mások segítettek már abban, hogy jó legyen a megjelenésem.

Forrás: harcsaveronika.hu/Fotó: Glódi Balázs

Az öltözködés számodra önkifejezés?

Fontos eszköz, de azért nem tulajdonítok neki túlzott jelentőséget. Csak egy jó bevezető, de a lényeg nem ez.

Forrás: harcsaveronika.hu/Fotó: Glódi Balázs

Szerinted mit mond el rólad a stílusod?

Azt, hogy szeretek kísérletezni. Aztán van, ami bejön, van, ami nem, de szeretek kipróbálni dolgokat.

Sztárok stílusa: Ónodi Eszter

Finom, nőies, mégis vagány – így írható le három szóval a Jászai Mari-díjas színésznő, Ónodi Eszter stílusa, aki számtalan filmben és színházi darabban kápráztatta már el tehetségével és kisugárzásával a magyar közönséget. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Durva bakik és mesés ruhák - Stílusmustra a BAFTA díjátadórólhttp://www.life.hu/trend/20160215-ezek-voltak-a-legjobb-es-legrosszabb-ruhak-2016ban-a-bafta-dijatadon.htmlA várakozásokhoz híven a legnagyobb hollywoodi sztárok is Londonba utaztak a brit filmes akadémia 10. díjátadójára. A BAFTA az utolsó nagy filmes esemény az Oscar előtt, így természetes, hogy mindenki nyerni és tündökölni akar. Nézzük ez utóbbi kinek sikerült a legjobban! TrendAFPÍgy divatoznak a magyar celebek! A 10 legszebb ruha a Story-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20160214-a-10-legszebb-ruha-a-2016os-story-galarol.htmlSzombat este zajlott a Story-gála, ami idén is igazi sztárparádét hozott. A magyar cekebek megadták a módját az ünneplésnek, így fantasztikus ruhakölteményekből sem volt hiány. Íme, a 10 legjobb! TrendOrigoHeti stílusmustra - Divatkalauz New Yorkbólhttp://www.life.hu/trend/20160212-heti-stilusmustra-szerepel-benne-lady-gaga-jessica-alba-miranda-kerr.htmlA héten megkezdődött a világ legjobban várt divateseménye, a New York-i divathét, ahol természetesen hírességekből sincs hiány. A rendezvényt megnyitó Yves Saint Laurent-show-n igazi sztárparádé volt. Lássuk, kinek sikerült elkápráztatnia a divatrajongó közönséget! Trend--Így tündökölt Palvin Barbi a világsztárok között - Dögös szettek az amfAR gáláról!http://www.life.hu/trend/20160211-a-legjobb-es-legrosszabb-ruhak-a-new-yorki-amfar-galarol.htmlSzerdán este tartották az amfAR gálát New yorkban, ahol ezúttal is rengeteg híresség gyűlt össze: a jótékonysági eseményen még Palvin Barbi is megjelent. Nézzük kik voltak a legjobban és legrosszabban öltözött sztárok! TrendAFPA hónap színe: a tűzpiroshttp://www.life.hu/trend/20160202-a-honap-szine-a-tuzpiros-igy-viseld.htmlHa már unod a szürkeséget és a zimankót, és csak a szikrázó napsütésre, a derűs égre, a vidám színekre gondolsz, akkor dobd fel az utolsó hideg napokat az egyik legdögösebb és legélénkebb színnel, a pirossal. TrendOrigo"A szépség csak jön és megy" - Hollywoodi sztárok, akik másként gondolkodnak az öregedésrőlhttp://www.life.hu/trend/20160201-hollywoodi-sztarok-akik-mashogy-gondolkodnak-az-oregedesrol.htmlA 21. században, amikor a 40 az új 30, és az 50 az új 40, minden arról szól, hogyan őrizhetjük meg a fiatalságunkat. Az állandó figyelem középpontjában álló hírességek még inkább úgy érzik, hogy 50 felett is 20-nak kell kinézniük, ami általában tragikusan szétplasztikázott külsőhöz vezet. Szerencsére Hollywoodban is akad néhány kivétel, aki máshogy gondolkodik az öregedésről! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.