plasztikai műtét szépészeti beavatkozás Geena Davis díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywood egyik legmagasabb IQ-jával rendelkező színésznője szinte már nem is hasonlít egykori bájos önmagára.

A Golden Globe-díjjal jutalmazott Geena Davis a minap Writers Guild Awards díjátadó gálán tette tiszteletét. Íme:

Forrás: AFP/Chris Delmas

A színésznő, aki 46 évesen szülte első gyermekét, szinte alig hasonlított korábbi önmagára: az arc-, illetve szemformája teljesen átalakult, arcbőre pedig korához képest gyanúsan simának tűnt. A 140-es IQ-járól is ismert filmsztárról már többször állították, hogy plasztikai műtétekkel igyekszik fiatalnak maradni, Davis azonban mindannyiszor cáfolta, hogy bármi ilyesmit tett volna magával.

A legjobb és legrosszabb sztárplasztikák

A Jackson klán tagjai, Nicole Kidman, Priscilla Presley vagy Jocelyn Wildenstein nevét sokan a túlzásba vitt plasztikai beavatkozásokkal kötik össze. Pedig rajtuk kívül is vannak olyan hírességek, akik kés alá feküdtek. A rengeteg elrettentő példa mellett olyanokat is felsorakoztattunk, akiknél a kitűnő eredmény még bennünket, szkeptikusokat is meglepett. A cikkért kattints ide!

Ilyen még nem volt! Plus size modell szerepel a Sports Illustrated címlapjánhttp://www.life.hu/trend/20160215-ashley-graham-plus-size-modell-is-szerepel-a-sports-illustrated-swimsuit-issue-kulonkiadasa.htmlTörténelmet írt a világhírű sportmagazin 2016-os Swimsuit Issue különkiadása: idén először három borítóképpel jelent meg a magazin, amelynek címlaplányai Ashley Graham plus size modell, Ronda Rousey és Hailey Clauson lett. TrendOrigoMi történt Tom Cruise-zal? Gyanúsan sima és puffadt arccal gálázott a világsztárhttp://www.life.hu/trend/20160215-tom-cruise-szinesz-plasztikgyanus-keppel-jelent-meg-a-bafta-dijatadojan.htmlAz egész Twitter lázban ég, amióta napvilágra kerültek Tom Cruise legfrissebb képei. Trend--Akár 10 évet is letagadhatna Nicole Kidmanhttp://www.life.hu/trend/20160211-nicole-kidman-48-eves-szineszno-akar-10-evet-is-letagadhat-elkepesztoen-nez-ki.htmlNehéz elhinni, hogy a világhírű színésznő immár 48 éves. Trend--Ez ám a hasonlóság! Katalint másolja Mária hercegnő?http://www.life.hu/trend/20160208-maria-dan-hercegno-katalin-hercegnet-masolja-ugyanolyan-ruhaban-jelent-meg.htmlA dán hercegnő közel ugyanolyan ruhában jelent meg egy hivatalos eseményen, mint amiben annak idején Katalin hercegné bejelentette eljegyzését Vilmos herceggel. TrendAFPPalvin Barbi a világ legdögösebb fürdőruhás modelljei közötthttp://www.life.hu/trend/20160209-palvin-barbara-magyar-modell-a-sports-illustrated-furdoruhas-magazin-kulonszamaban-vetkozik.htmlBarbi egy szexi videóban jelentette be, hogy a Sports Illustrated bikinismagazin különszámában fog szerepelni. Trend--Sofia Vergara elárulta, mi történik melleivel egy vörös szőnyeges esemény alatthttp://www.life.hu/trend/20160205-sofia-vergara-szineszno-elarulta-mi-tortenik-melleivel-egy-voros-szonyeges-esemeny-alatt.htmlSofia Vergara aztán tényleg megszenved azért, hogy tündököljön egy-egy díjátadón: saját bevallása szerint nem egyszer vérzett is a ruhája alatt, annyira igyekezett kordában tartani hatalmas melleit. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.