Kate Hudson még nyúzottan is gyönyörű - Fotó!

Forrás: NORTHFOTO/www.akmgsi.com/Mpnc -
repülő fotó színésznő Kate Hudson szett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyeseket roppantul megvisel egy több órás repülőút. A sztár biztosan nem közülük való, hiszen a minap róla készült felvételeken szinte ragyog a leszállás után. 

A dögös színésznő hatalmas füldugókkal, és szőrme bundában vonult végig a reptéren, miközben több fotós is üldözte őt. Bár kissé fáradtnak tűnt, a külsején ez egyáltalán nem látszódott. Nagyon bájos ez az utazós szett!

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Jwny

Sztárok stílusa: Harcsa Veronikahttp://www.life.hu/trend/20160215-harcsa-veronika-enekesno-stilusarol-vallott.htmlA bájos énekesnőnek a színpad segített ráérezni arra, hogy egy-egy ruhadarab csodálatos erővel bír. Harcsa Veronika, aki már a nemzetközi jazzközönséget is levette a lábáról, imádja a színeket, és az olyan kiegészítőket, amiknek történetük van. Trend--Plasztikrém lett Geena Davishttp://www.life.hu/trend/20160216-geena-davis-szineszno-plasztikrem-lett.htmlHollywood egyik legmagasabb IQ-jával rendelkező színésznője szinte már nem is hasonlít egykori bájos önmagára. Trend--Elborult sci-fi jelmezek és elegáns darabok - Így divatoztak a sztárok a Grammy-gálánhttp://www.life.hu/trend/20160216-botranyos-es-gyonyoru-ruhak-a-2016os-grammy-dijatorol.htmlA 2016-os Grammy-gálán elképesztően színes felhozatalnak örülhetett a divatmániás közönség. Sokan hozták a kötelező eleganciát, néhányan kitűntek, páran pedig kétségbeesetten próbálták kizárólag önmagukra irányítani a figyelmet. Nézzük, ki, hogyan teljesített! TrendAFPÖt divatbaki a 90-es évekbőlhttp://www.life.hu/trend/20160215-5-dolog-tinikorunk-divathobortjai.htmlEmlékszel még a kreppelt hajra, a trapéznacikra, a holdjáró cipőkre, meg a nyakra cuppanó nyakláncra? Nos, pattanjunk fel a nosztalgiabuszra, és irány a '90-es évek! Trend--Így divatoznak a magyar celebek! A 10 legszebb ruha a Story-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20160214-a-10-legszebb-ruha-a-2016os-story-galarol.htmlSzombat este zajlott a Story-gála, ami idén is igazi sztárparádét hozott. A magyar cekebek megadták a módját az ünneplésnek, így fantasztikus ruhakölteményekből sem volt hiány. Íme, a 10 legjobb! TrendOrigoHódi Pamela irtó szexi, de Berki Krisztián nevetségesen festhttp://www.life.hu/trend/20160213-hodi-pamela-irto-szexi-de-berki-krisztian-nevetsegesen-fest-a-story-galan.htmlA Story Ötcsillag Díjátadó-gálán 2016 februárjában 17. alkalommal találkozik egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. Hogy semmiről se maradj le, a Life.hu élőben közvetíti a rendezvényt. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.