Féktelen macskanő lett Gigi Hadidból - Heti stílusmustra

stílusmustra Olivia Palermo Nicole Scherzinger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten is a New York-i divathét tartotta lázban a világot, ahol a modellek mellett sztárok is feltűntek. Nézzük, ezúttal kinek a stílusa volt ellenállhatatlan.

Extrém feketék

Gigi Hadid és Hannah Ferguson extrém megoldásokkal játszó ruhákra szavaztak. Gigi választása megosztotta a közönséget: mi meglepő módon imádtuk, de egyetértünk azzal, hogy rajta kívül valószínűleg senki másnak nem állna jól. Hannah Ferguson ruhája ezzel ellentétben még neki sem áll jól.

Gigi Hadid, Hannah Ferguson Forrás: AFP

Ki Hibázott nagyobbat?

Csábító feketék

Nicole Scherzinger egyszerű és elegáns volt, a nude kabát pedig jól kiegészítette az outfitet. Emily Ratajkowski, aki általában meztelenkedésével hívja fel magára a figyelmet, ezúttal igencsak visszafogott volt, amit mi nagyon is díjazunk.

Nicole Scherzinger, Emily Ratajkowski Forrás: AFP

Kinek a ruhája jön be jobban?

Olivia Palermo, a bundamágus

Olivia Palermo a divathét minden napján jól átgondolt szettekben érkezett a bemutatókra, melyekhez ráadásul csodálatos kabátkölteményeket választott.

Olivia Palermo Forrás: AFP

Melyik kabát tetszik legjobban?

Trendek, tervezők, sztárok a kifutón – Minden, amit tudni akartál a New York-i divathétről


Individualista, futurisztikus és eklektikus – ezzel a három szóval ragadható meg az igencsak eseménydús New York-i divathét. A live streamen követtük végig a bemutatókat, amelyekről most elhoztuk néhány kedvenc darabunkat. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Legyél vadító: sminkeld magad Macskanőnek!http://www.life.hu/trend/20160217-macskano-smink-farsangra.htmlSzexi farsangi jelmezre vágysz? Öltsd magadra a legvadítóbb női szuperhős, Macskanő sminkjét! Várady Polett megmutatja, hogyan készítsd el ezt a dögös make-upot. Trend--Mi köze van a Hold mozgásának a szépségápoláshoz? Most megtudhatod!http://www.life.hu/trend/20160216-hozd-osszhangba-a-szepsegapolast-a-hold-mozgasaval.htmlTudtad, hogy a Hold mozgása hatást gyakorol a nők életére? Érdemes odafigyelni erre az összefüggésre, hiszen ha az univerzum ritmusával összhangban cselekszel, akkor a szépségápolásban is sokkal hatékonyabb lehetsz. TrendThinkstockSztárok stílusa: Harcsa Veronikahttp://www.life.hu/trend/20160215-harcsa-veronika-enekesno-stilusarol-vallott.htmlA bájos énekesnőnek a színpad segített ráérezni arra, hogy egy-egy ruhadarab csodálatos erővel bír. Harcsa Veronika, aki már a nemzetközi jazzközönséget is levette a lábáról, imádja a színeket, és az olyan kiegészítőket, amiknek történetük van. Trend--Durva bakik és mesés ruhák - Stílusmustra a BAFTA díjátadórólhttp://www.life.hu/trend/20160215-ezek-voltak-a-legjobb-es-legrosszabb-ruhak-2016ban-a-bafta-dijatadon.htmlA várakozásokhoz híven a legnagyobb hollywoodi sztárok is Londonba utaztak a brit filmes akadémia 10. díjátadójára. A BAFTA az utolsó nagy filmes esemény az Oscar előtt, így természetes, hogy mindenki nyerni és tündökölni akar. Nézzük, ez utóbbi kinek sikerült a legjobban! TrendAFPÍgy tündökölt Palvin Barbi a világsztárok között - Dögös szettek az amfAR gáláról!http://www.life.hu/trend/20160211-a-legjobb-es-legrosszabb-ruhak-a-new-yorki-amfar-galarol.htmlSzerdán este tartották az amfAR gálát New yorkban, ahol ezúttal is rengeteg híresség gyűlt össze: a jótékonysági eseményen még Palvin Barbi is megjelent. Nézzük kik voltak a legjobban és legrosszabban öltözött sztárok! TrendAFPSztárok stílusa: Ónodi Eszterhttp://www.life.hu/trend/20160208-onodi-eszter-szineszno-a-stilusarol-meselt.htmlFinom, nőies, mégis vagány – így írható le három szóval a Jászai Mari-díjas színésznő, Ónodi Eszter stílusa, aki számtalan filmben és színházi darabban kápráztatta már el tehetségével és kisugárzásával a magyar közönséget. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.