Lesd el a legújabb sminktrendeket a kifutókról!

kifutó smink New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A New York Fashion Week nemcsak a progresszív karizmatikus nőképet testesíti meg, hanem a technológiai újdonságok, valamint az innovatív textúrák megjelenésével új lehetőséget kínál a természetes szépség hangsúlyozására is. 

A tökéletes megjelenés a szép bőrrel kezdődik. Így nem is véletlen, hogy tornádóként söpört végig a bemutatókon a 15 perces bőrmegújítás a fátyolmaszkok használatával.

Forrás: AFP

Elképesztően látványos tuning a bőrnek, érdemes kipróbálni. Ezután jöhet a no makeup tökéletesített változata.

A no makeup trend lényege, hogy a saját színeidet (szem, haj, bőr) figyelembe véve választod meg a termékeket, valamint ultra tökéletesen, szinte láthatatlanul dolgozod össze a textúrákat: a bőrtökéletesítő primert a folyékony alapozóval.

A szempillákat csak áttetsző balzsammal kényeztesd, a szemöldököt élénkítsd, de alaposan fésüld ki a felesleget, hogy természetes hatású maradjon. Az ajkakat ajakbalzsammal élénkítsd.

Forrás: AFP

Natúr smink újragondolva

A legújabb őrület a natúr smink terén a fátyolszerű alapozás mellett, hogy csak bronzosítót és szájfényt használunk. A bronzosítóval élénkítsd az arccsontot, egy picit a halántékot, valamint a szemhéjat. A szemöldököt nagyon halványan élénkítsd, és gondosan fésüld ki. Áttetsző szájfénnyel fényesíts, használd highlightként a szemzugba, valamint a szemhéj közepére és az ajkakra.

Forrás: AFP

Emeld ki a vízvonalat

Újra felfedezték a vízvonalban rejlő szofisztikált lehetőségeket is. Nagyon izgalmas, ha az alsó szemhéjra, vízvonalra tesszük a hangsúlyt. Egy testszínű szemhéjpúdert satírozz a felső szemhéjadra, alulra pedig egy bronz árnyalatot szép átmenettel. Majd fekete szemceruzával emeld ki a vízvonaladat és enyhén satírozd a szemhéjadra is. Ez esetben az arcpír elhagyható. Ajkaidat kontúrozd körbe egy nude ceruzával, satírozd ajkad egészére a színt, majd egy áttetsző, vizes hatású szájfénnyel tedd hangsúlyossá.

Forrás: AFP

Sokkoló sminktrendek a New York-i divathétről

Mindig meglep a NYFW az újragondolt ideáival, valamint a technikai újdonságaival. Igazi ínyenceknek és bevállalósoknak maga a paradicsom. Nézzük, melyek a legbevállalósabb sminktrendek a kifutókról!

Cosmic Barbie

Légies frissességgel használhatod a színeket, ha kipróbálod a Cosmic Barbie életérzést. A fátyolszerű alapozás után a szemhéj közepétől húzz egy kifelé vastagodó fekete tusvonalat. Könnyűszerrel trendi lehetsz, ha hangsúlyozod a mélyítővonaladat, és a tetszőlegesen választott élénkebb színt csak ott alkalmazod. A mélyítővonaladra húzz egy türkizkék vonalat, szempilláidat dúsítsd. Ajkadra pedig egy friss pink árnyalatú ajakrúzst tegyél.

Forrás: AFP

Fedezd fel a kéket

Reneszánszukat élik a kék különböző árnyalatai. Elegánsak, és frissességet kölcsönöznek, ezért is olyan népszerűek. Használhatod önmagában: álomszerű lehet megjelenésed, ha egy színt satírozol egészen a szemöldöködig alul is körbekontúrozva, de az éleket tompítva. De titokzatosan izgalmas is lehet általa a tekinteted, ha pici feketével kombinálod. Tedd a mozgó szemhéjadra a kéket, a szemzughoz satírozz egy kis fémes szürkét, majd az alsó szemhéj közepétől mélyítsd kifelé egy kis feketével. A szem külső sarkánál satírozd össze a színeket, majd fekete szempillaspirállal kontrasztosítsd, így éred el a titokzatosan izgalmas hatást.

Forrás: AFP

Minden, amit tudni akartál a New York-i divathétről

Individualista, futurisztikus és eklektikus – ezzel a három szóval ragadható meg az igencsak eseménydús New York-i divathét. A live streamen követtük végig a bemutatókat, amelyekről most elhoztuk néhány kedvenc darabunkat. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.