Így múlik el a világ dicsősége: Meryl Streep nagymamának öltözött

Meryl Streep
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ördög Pradát visel című film Miranda Priestly-je valamiért úgy gondolta, hogy jó ötlet lesz a 66. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon nagymamának öltözve megjelenni.

Jó-jó, egyébként imádjuk a háromszoros Oscar-díjas és nyolcszoros Golden Globe-díjas színésznőt, és nagyra becsüljük, hogy oly sok más idősödő sztárral szemben, ő büszkén vállalja a 66 évét, és nem próbál meg plasztikai műtétek segítségével 10-20 évet lefaragni a korából...de azért mégis! Mi az a szemüveg? És valahogy az a zöld ruha sem az igazi. Az összkép igencsak nagymamásra sikeredett.

Forrás: AFP/Odd Andersen
Hínárhajú rémként sokkol Gwyneth Paltrowhttp://www.life.hu/trend/20160221--hinarhaju-remkent-sokkol-gwyneth-paltrow.htmlSemmi smink, hínárhaj - így készül a világsztár. Az Oscar-díjas amerikai színésznő alábbi fotója minden földi halandót egy picike, jóleső kárörömmel töltheti el. Trend--Tatár Csilla ezúttal beletrafálthttp://www.life.hu/trend/20160221-tatar-csilla-ruhaja-a-dalban.htmlTatár Csilla A Dalban viselt ruhái miatt hétről hétre kapott hideget-meleget. Ő azonban a múlt szombaton sértődés helyett az alábbi szettjévelüzent a kritikusainak, ami persze megint csak megosztotta a követőit. TrendOrigoÍgy készítsd el a születésnapos Drew Barrymore sminkjét!http://www.life.hu/trend/20160220-igy-keszitsd-el-a-szuletesnapos-drew-barrymore-sminkjet.htmlDrew Barrymore egy igazi kaméleon. Imádjuk kislányos báját, szertelen romantikáját, de akcióhősnőként is bizonyított már. Természetes szépsége pedig az igazi ráadás. A bájos színésznő általában a natúr sminkre szavaz, de ha oda kell tennie magát, akkor nem elégszik meg egy hétköznapi makeuppal. Hogy mi Drew titkos fegyvere? Így készítsd el tökéletes sminkjét! Trend--Visszatért a kifutóra a modell, akinek egy tampon miatt amputálták a lábáthttp://www.life.hu/trend/20160218-lauren-wasser-modell-visszatert-a-kifutora-miutan-egy-tampon-miatt-amputalni-kellett-a-labat.htmlA 28 éves Lauren Wasser a napokban a New York-i divathéten szerepelt kifutós modellként. Trend--Popsimutogatás modell-módra: így divathetezett Emily Ratajkowski http://www.life.hu/trend/20160219-emily-ratajkowski-modell-fenekvillantos-ruhaban-a-new-york-i-divatheten.htmlMerész ruhát választott a lengyel származású modell és színésznő Marc Jacobs bemutatójára. Trend--Laza és dögös Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/trend/20160219-debreczeni-zita-modell-szexi-szerelesben-tolja-a-munkat-fotostudiojaban.htmlA modell saját fotóstúdiójában egy szál merész topban munkálkodott és rajongóit meg is lepte egy szexi szelfivel. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.