személyiség Epres Panni modell stílus hangulat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Epres Panni igazi természetes szépség, így nem véletlen, hogy modellkarrierje is fényes sikereket hozott. Benedek Tibor felesége szerint a ruhák csak akkor dobják fel a mindennapjainkat, ha kiegyensúlyozottak és alapvetően is jókedvűek vagyunk.

Mit viselsz a hétköznapokon?

A hangulatomtól és a reggeli rohanástól függ, hogy reggel mit választok a szekrényből. Természetesen végig kell gondolnom, hogy aznap milyen feladataim vannak, így az alkalomhoz illően tudok választani. Télen sajnos túl sok feketét hordok, tavasztól azonban kivirulnak a ruhatáram színei is.

Forrás: Instagram/annecolor

Mi a kedvenc kiegészítőd?

Az ékszereket nem szeretem, így a táska, napszemüveg és a cipő a fő kiegészítőm.

Miben érzed igazán különlegesnek magad?

Ez nem csak a ruhámon, hanem inkább a jókedvemen múlik. Onnantól bármiben. De ha valamit hangsúlyozni szeretek magamon, azok a lábaim.

Fotó: Sárosi Zoltán

Van kedvenc magyar terveződ?

Sok magyar tervező ruháit szeretem, és nagyon örülök, hogy az elmúlt években felvirágzott a magyar divat.

Az öltözködés számodra önkifejezés?

Talán mindenkinek az, hiszen nem pénztárca függő, hogy megmutassuk a személyiségünket a ruháinkon keresztül.

Forrás: Instagram/marieclairehun

Szerinted mit mond el rólad a stílusod?

Ezt mondják meg azok, akik kívülről látnak.

Sztárok stílusa: Harcsa Veronika

A bájos énekesnőnek a színpad segített ráérezni arra, hogy egy-egy ruhadarab csodálatos erővel bír. Harcsa Veronika, aki már a nemzetközi jazzközönséget is levette a lábáról, imádja a színeket, és az olyan kiegészítőket, amiknek történetük van. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Így készítsd el a születésnapos Drew Barrymore sminkjét!http://www.life.hu/trend/20160220-igy-keszitsd-el-a-szuletesnapos-drew-barrymore-sminkjet.htmlDrew Barrymore egy igazi kaméleon. Imádjuk kislányos báját, szertelen romantikáját, de akcióhősnőként is bizonyított már. Természetes szépsége pedig az igazi ráadás. A bájos színésznő általában a natúr sminkre szavaz, de ha oda kell tennie magát, akkor nem elégszik meg egy hétköznapi makeuppal. Hogy mi Drew titkos fegyvere? Így készítsd el tökéletes sminkjét! Trend--Sokkoló sminktrendek a New York-i divathétrőlhttp://www.life.hu/trend/20160220-sokkolo-sminktrendek-a-new-yorki-divathetrol.htmlMindig meglep a NYFW az újragondolt ideáival, valamint a technikai újdonságaival. Igazi ínyenceknek és bevállalósoknak maga a paradicsom. Nézzük, melyek a legbevállalósabb sminktrendek a kifutókról! TrendAFPFéktelen macskanő lett Gigi Hadidból - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160219-heti-stilusmustra-szerepel-benne-olivia-palermo-nicole-scherzinger-gigi-hadid.htmlEzen a héten is a New York-i divathét tartotta lázban a világot, ahol a modellek mellett sztárok is feltűntek. Nézzük, ezúttal kinek a stílusa volt ellenállhatatlan. TrendAFPTrendek, tervezők, sztárok a kifutón – Minden, amit tudni akartál a New York-i divathétrőlhttp://www.life.hu/trend/20160218-kedvenc-ready-to-wear-darabjaink-a-new-yorki-divathetrol.htmlIndividualista, futurisztikus és eklektikus – ezzel a három szóval ragadható meg az igencsak eseménydús New York-i divathét. A live streamen követtük végig a bemutatókat, amelyekről most elhoztuk néhány kedvenc darabunkat. TrendAFPMi köze van a Hold mozgásának a szépségápoláshoz? Most megtudhatod!http://www.life.hu/trend/20160216-hozd-osszhangba-a-szepsegapolast-a-hold-mozgasaval.htmlTudtad, hogy a Hold mozgása hatást gyakorol a nők életére? Érdemes odafigyelni erre az összefüggésre, hiszen ha az univerzum ritmusával összhangban cselekszel, akkor a szépségápolásban is sokkal hatékonyabb lehetsz. TrendThinkstockPróbáld ki! Natúr smink randirahttp://www.life.hu/trend/20160208-termeszetes-smink-randira.htmlA természetes szépség híve vagy? Randira is választhatsz egyszerű és letisztult sminket, ami kiemeli a kisugárzásodat. Várady Polett megmutatja, hogyan készíts natúr, mégis csábító make-upot! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.