Ez a smink a legnagyobb divat most a sztárok között - Készítsd el te is!

Forrás: Thinkstock -
szépségápolás smink természetes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A no makeup lényege az illúzión túl, hogy látványos és tapintható lesz a természetes szépség. Larion Oscar tanácsait követve most te is megélheted ennek az álomsminknek a varázsát.

A no makeup azt jelenti, hogy olyan alaposan készítjük el a sminket, hogy azt a hatást keltse, mintha nem is lenne rajtunk smink. A no makeuppal eljött a primer, azaz a bőrtökéletesítő báziskrémek és az ultrakönnyű szerkezetű, HD finomságú textúrák korszaka. A matt hatást felváltotta az ártatlan kinézetű, fényes bőr. Nem véletlen tehát, hogy ennyire népszerű ez a smink, hiszen minden helyzetben tökéletes lehet általa a megjelenésed.

A no makeup lényege a természetesség Forrás: Thinkstock

Elegendő egy korrektor, egy HD finomságú folyékony alapozó, egy highlighter, egy kis púder, egy természetes hatású szempillaspirál és egy ajakbalzsam.

Híres sztárok is alkalmazzák jeles eseményekkor, és mindig tökéletes külsőt biztosít számukra, mint legutóbb a csodaszép Kate Hudsonnak a Golden Globe díjátadón.

Kate Hudson Forrás: AFP/Jason Meritt

Így készítsd el!

Ennél a sminknél legjobb, ha mindent kézzel teszel fel. Az arctisztítás után

használj arcolajat bőröd rugalmasságához és az éteri ragyogáshoz.

Várj egy keveset, ha nincs túl sok időd, akkor itasd le arcodról a felesleges esszenciát.

Az arc előkészítése után jöhet a láthatatlan primer, ami tökéletesíti a bőrszerkezetedet.

Az alapozót gondosan masszírozd be az ujjaddal. Ha úgy érzed, hogy végeztél, akkor a tiszta ujjaddal, vagy egy tiszta alapozószivaccsal menj végig még egyszer. Ezután világosítsd ki korrektorral a szem alatti területet, highlighterrel pedig a szemöldökcsontot, az arccsontot és a Cupido-ívet. Ujjaddal szépen masszírozd össze láthatatlanul az alapozóval.

Forrás: Thinkstock

Az arc élénkítéséhez használj krém alapú pirosítót.

Ügyelj arra, hogy nagyon alaposan, kontúrmentesen dolgozd össze az alapozóval, hogy észrevétlen maradjon. Teheted az arc közepére, akkor egészségtől kicsattanó lesz a hatása, de csontosíthatod is az orcádat, akkor az arccsont alá tedd, a halánték irányába.

Púdert csak a stratégiai pontokra használj, tegyél egy nagyon keveset a T-zónára és a szemzughoz.

Ha a bőröd megkívánja, tegyél egy kevés púdert a krémpirosítóra, ugyanis a púder felszívja a nedvességet, és fixálja is, valamint, ha picit többet tettél a kelleténél, a púder fantasztikusan tudja tompítani. Formázd meg, majd élénkítsd a szemöldöködet, de nagyon alaposan fésüld ki a felesleget belőle, hogy minél természetesebb hatású maradjon.

Forrás: Thinkstock

A szemfestéshez használj bőrszínű szemhéjkrémet a mozgószemhéjra,

majd mélyítsd a szempillatövedet ultravékonyan egy kis fekete tussal vagy szemceruzával, de csak szempillától szempilláig tedd fel a fekete színt, és finoman satírozd el a kontúrszéleket, hogy a szín intenzitása csak a szempillatőnél érvényesüljön.

Szempilláidat egy természetes hatású szempillaspirállal fesd ki.

Ügyelj arra, hogy csomómentes legyen a végeredmény – az új trend megköveteli a szálanként szétválasztott hatást.

Forrás: Thinstock

Ajkaid frissességéhez elegendő egy jó minőségű ajakbalzsam vagy egy nude árnyalatú ajakrúzs.

Az 5 legdurvább sminkbaki, amit mindenképpen kerülj elhttp://www.life.hu/trend/20160224-sminkbakik-amiket-mindenkeppen-kerulj-el.htmlMi az öt legnagyobb sminkbaki, amit mindenképpen el kell kerülni? Várady Polett most megmutatja, hogy mik ezek, és hogyan tudod kiküszöbölni őket! Trend--Kié legyen a divat-Oscar? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20160224-az-oscar-dijra-jelolt-legjobb-noi-foszereplok-kozul-ki-a-legdivatosabb.htmlVasárnap, hazai idő szerint éjjel egykor a vörös szőnyeges bevonulással veszi kezdetét az év egyik legjobban várt filmes eseménye. A este során többek között az is kiderül, ki kapja a legjobb női főszerepért járó szobrot. Mi viszont arra is kíváncsiak vagyunk, hogy ki érdemelné meg leginkább a divat-Oscart. Nézzük a jelölteket! TrendAFPVegyszermentes és természetes - Ezek a legjobb natúrkozmetikumok!http://www.life.hu/trend/20160223-termeszetes-alapanyagokra-epulo-szepsegapolasi-markak.htmlVegyszermentes, természetes, mellékhatásoktól mentes - bármiről is legyen szó, manapság ezeket a termékeket keressük. Szerencsére már a bőrápolás terén is egyre több márka vallja magáénak ezt a filozófiát, amiért mi igencsak hálásak vagyunk. Hálásak vagyunk, hogy vigyáznak az egészségünkre, és segítenek abban, hogy a testünknek az őt megillető biztonságos ápolást nyújtsuk! Trend--5 dolog, amit a korrektorról tudnod kellhttp://www.life.hu/trend/20160223-5-dolog-amit-a-korrektorrol-tudnod-kell.htmlHa álcázásról van szó, alapvető sminkeszköz. Azt talán már kevesebben tudják, hogy nemcsak az álcázáshoz kiváló, hanem a kiemelésekhez, a frissebb tekintet kialakításához, a karikák eltüntetéséhez, a teltebb, nagyobb, érzékibb ajkak festéséhez. Trend--Így készítsd el a születésnapos Drew Barrymore sminkjét!http://www.life.hu/trend/20160220-igy-keszitsd-el-a-szuletesnapos-drew-barrymore-sminkjet.htmlDrew Barrymore egy igazi kaméleon. Imádjuk kislányos báját, szertelen romantikáját, de akcióhősnőként is bizonyított már. Természetes szépsége pedig az igazi ráadás. A bájos színésznő általában a natúr sminkre szavaz, de ha oda kell tennie magát, akkor nem elégszik meg egy hétköznapi makeuppal. Hogy mi Drew titkos fegyvere? Így készítsd el tökéletes sminkjét! Trend--Sokkoló sminktrendek a New York-i divathétrőlhttp://www.life.hu/trend/20160220-sokkolo-sminktrendek-a-new-yorki-divathetrol.htmlMindig meglep a NYFW az újragondolt ideáival, valamint a technikai újdonságaival. Igazi ínyenceknek és bevállalósoknak maga a paradicsom. Nézzük, melyek a legbevállalósabb sminktrendek a kifutókról! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.