Pamela Anderson gyönyörű fia a csúcsra tört

modell Dylan Jagger Lee Pamela Anderson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy divatmárka arca lett a szőke bombázó fiatalabb gyermeke. A dögös Dylan Jagger Lee már egyre híresebb!

A Baywatch ikonikus sztárjának és Tommy Lee zenésznek a közös gyermeke megkezdte saját modell pályafutását, és nem maradt megrendelések nélkül.

Forrás: Instagram/Dylan Jagger Lee

A Saint Laurent márka meglátta a tehetséget a fiúban, és rögtön egy teljes sorozatot készítettek vele. A női és férfi termékeket is forgalmazó cég Malibu tengerpartján fotózta a sztárcsemetét, aki hamarosan biztos a tinilányok kedvence lesz!

Forrás: Instagram/Dylan Jagger Lee
Tom Hardy vagy DiCaprio a szívdöglesztőbb? Pasimustra az Oscar-gáláról!http://www.life.hu/trend/20160229-pasimustra-a-2016os-oscar-galarol.htmlNem csak kedvenc színésznőink, férfi kollégáik is kitettek magukért az Oscar vörös szőnyegén. Szavazd meg, ki volt a legdögösebb pasi Hollywood legfontosabb filmes eseményén! Trend--Ízléstelen ciciparti – Így mulattak a sztárok az Oscar-gála után!http://www.life.hu/trend/20160229-elkepeszto-izlestelenseg-az-oscar-partikon.htmlAzok a hírességek, akik nem voltak hivatalosak a díjátadóra, ebben az évben is a Vanity Fair és Sir Elton John partija között választhattak, hogy ott várják meg az este csillagait. Míg az Oscar vörös szőnyegén kevesen hibáztak, addig ezeken a bulikon túltengett az ízléstelenség. Trend--Micsoda idomok: Olivia Wilde dekoltázsa forrósította fel az idei Oscarthttp://www.life.hu/trend/20160229-olivia-wilde-szineszo-dekoltazsa-forrositotta-fel-az-oscart-galat-2016-ban.htmlSok csodás kebel mellett Jason Sudeikis kedvesének idomai is színre léptek a 2016-os Oscar-gálán. És persze szem nem maradt szárazon.Trend--Pasztell ruhaköltemények és csúfos bukások – Így divatoztak a sztárok az Oscar-gálán!http://www.life.hu/trend/20160229-a-legjobb-es-legrosszabb-ruhak-a-2016os-oscar-dijatadorol.htmlAmikor a világ szeme Hollywoodra figyel, minden sztár a legjobb formájában akar tündökölni. Ahogy minden eseményen, úgy a 88. Oscar-díjátadón is voltak, akik lazán hozták a tőlük elvárt tökéletes megjelenést, de voltak olyanok is, akik csalódást okoztak. Nézzük, kik tündököltek, és kik buktak el a vörös szőnyegen. Trend--A szemöldökformázás titkaihttp://www.life.hu/trend/20160223-a-szemoldokformazas-titkai.htmlA szépen szedett, gondozott szemöldök smink nélkül is meghatározó éke az arcnak. Egy kis hangsúlyozással pedig megkoronázza a szemfestésedet. Olvasd el Larion Oscar sminkmester tippjeit! Trend--Cheryl Tiegs kiakadt, amiért Ashley Graham duci modell címlapra kerülthttp://www.life.hu/trend/20160228-cheryl-tiegs-veteran-modell-kiakadt-amiert-ashley-graham-plus-size-modell-a-sports-illustrated.htmlElőször fordult elő, hogy a Sports Illustrated címlapjára nem egy csontsovány modell került. Sokan örömmel üdvözölték ezt az újítást, nem úgy Cheryl Tiegs veterán modell, aki az ellentábort erősíti. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.