Tom Hardy vagy DiCaprio a szívdöglesztőbb? Pasimustra az Oscar-gáláról!

Forrás: AFP/Angela Weiss -
Oscar-díj Oscar 2016 Leonardo DiCaprio Tom Hardy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak kedvenc színésznőink, férfi kollégáik is kitettek magukért az Oscar vörös szőnyegén. Szavazd meg, ki volt a legdögösebb pasi Hollywood legfontosabb filmes eseményén!

Leonardo DiCaprio

Az este nagy nyertese Leonardo DiCaprio, aki igencsak sokat várt az aranyszoborra.

Forrás: AFP/Angela Weiss

Tom Hardy

A szemüveg mögé rejtőző Tom Hardy, aki DiCaprio mellett játszott A visszatérőben, feleségével érkezett.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

Sam Smith

Sam Smith a Spectre betétdalával lépett fel a gálán, és még egy aranyszobrot is kapott érte.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevork Djansezian

Eddie Redmayne

A dán lány főszereplője, Eddie Redmayne mindig valami szokatlant választ. Imádtuk rajta ezt a bársonyzakót.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller

Pharrell Williams

Az énekes a tőle megszokott vagány stílust hozta.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller

Jared Leto

Csokornyakkendő helyett nyakbarózsát választott.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

Christian Bale

Szőrösen és kissé mogorván pózolt Christian Bale, akit ezúttal A nagy dobás című filmben nyújtott alakításáért jelöltek Oscarra.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller

Ki volt a legdögösebb pasi a vörös szőnyegen?

Amikor a világ szeme Hollywoodra figyel, minden sztár a legjobb formájában akar tündökölni. Ahogy minden eseményen, úgy a 88. Oscar-díjátadón is voltak, akik lazán hozták a tőlük elvárt tökéletes megjelenést, de voltak olyanok is, akik csalódást okoztak. Nézzük, kik tündököltek, és kik buktak el a vörös szőnyegen!

/1602/A_88_2016229102338Rosie Huntington-Whiteley megmutatta, milyen az igazán mini mini – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160226-heti-stilusmustra-szerepel-benne-rosie-huntington-whiteley-bella-hadid-kate-beckinsale.htmlRosie Huntington-Whiteley meztelen lábai és Naya Rivera gigadekoltázsa vitte ezt a hetet. Ezek mellett pedig néhány szemet gyönyörködtető darabot is láttunk. Íme, a heti stílusmustra! Trend--Ez a smink a legnagyobb divat most a sztárok között - Készítsd el te is!http://www.life.hu/trend/20160223-minden-amit-tudni-kell-a-no-makeuprol.htmlA no makeup lényege az illúzión túl, hogy látványos és tapintható lesz a természetes szépség. Larion Oscar tanácsait követve most te is megélheted ennek az álomsminknek a varázsát.Trend--Rihannán kívül mindenki leszerepelt - Stílusmustra a Brit Awardsrólhttp://www.life.hu/trend/20160225-stilusmustra-a-brit-awardsrol.htmlA szerda esti gálán több világsztár is tiszteletét tette, de egyedül Rihanna és Adele ruhaválasztásával vagyunk kibékülve. Kylie Minogue és a brit sztárok leszerepeltek. Trend--Sokkoló sminktrendek a New York-i divathétrőlhttp://www.life.hu/trend/20160220-sokkolo-sminktrendek-a-new-yorki-divathetrol.htmlMindig meglep a NYFW az újragondolt ideáival, valamint a technikai újdonságaival. Igazi ínyenceknek és bevállalósoknak maga a paradicsom. Nézzük, melyek a legbevállalósabb sminktrendek a kifutókról! TrendAFPTrendek, tervezők, sztárok a kifutón – Minden, amit tudni akartál a New York-i divathétrőlhttp://www.life.hu/trend/20160218-kedvenc-ready-to-wear-darabjaink-a-new-yorki-divathetrol.htmlIndividualista, futurisztikus és eklektikus – ezzel a három szóval ragadható meg az igencsak eseménydús New York-i divathét. A live streamen követtük végig a bemutatókat, amelyekről most elhoztuk néhány kedvenc darabunkat. TrendAFPVegyszermentes és természetes - Ezek a legjobb natúrkozmetikumok!http://www.life.hu/trend/20160223-termeszetes-alapanyagokra-epulo-szepsegapolasi-markak.htmlVegyszermentes, természetes, mellékhatásoktól mentes - bármiről is legyen szó, manapság ezeket a termékeket keressük. Szerencsére már a bőrápolás terén is egyre több márka vallja magáénak ezt a filozófiát, amiért mi igencsak hálásak vagyunk. Hálásak vagyunk, hogy vigyáznak az egészségünkre, és segítenek abban, hogy a testünknek az őt megillető biztonságos ápolást nyújtsuk! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.