A megégett arcú Shalom Nchom a valaha volt legprofibb sminkes

Forrás: Youtube/Shalom Blac -
hatalom égési sérülés Shalom Nchom smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű lányt 9 éves korában érte szörnyű baleset. Sokáig nem tudott mit kezdeni az életével, de végül a sminkelésben lelte meg a békéjét.

A forró olaj maradandó égési sérüléseket hagyott Shalom Nchom arcán, és testén is. Az élete gyökeresen megváltozott a tragikus baleset után, sokat sírt, amiért az emberek folyton megbámulták.

Forrás: Youtube/Shalom Blac

Az életem a baleset után, nem olyan volt, mint amilyennek képzeltem. Az idős emberek és a gyerekek mindig megbámultak. Úgy éreztem magam, mint egy élő szobor. Durván bántam mindenkivel, aki csak rám nézett. Megátkoztam az embereket és rengeteget sírtam” - vallotta a lány a BuzzFeednek.

Forrás: Instagram/Makeup by Shalom

Amikor azonban elkezdett sminkelni, az élete egy újabb fordulatot vett. Már nem csúfolták az iskolában, a lányok sokkal inkább kérték a segítségét. Mára már rengeteg követője lesi legújabb kreációit, és megosztott egy erőteljes videót is a smink hatalmáról:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.