Mi történhetett? Felismerhetetlen lett A pletykafészek egykori jó pasija

Penn Badgley sorozat haj A pletykafészek felismerhetetlen Gossip Girl szakáll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felejtsd el azt a Dant, akit megismertél A pletykafészekből: így néz most ki kedvenc sorozatunk egykori sármőrje, Penn Badgley.

Penn Badgley a minap New Yorkban járt, ahol elektro-pop bandájának, a MOTHXR legújabb albumát érkezett népszerűsíteni a HuffPost Live-ben.

Ahogy az ilyenkor lenni szokott a rajongók és a lesifotósok ellepték a környéket, arra azonban senki sem számított, hogy A pletykafészek egykori sztárját első pillantásra fel sem fogják ismerni: az egy dolog, hogy a 29 éves színész-zenész mankóval bicegett eltört lába miatt, ápolatlannak ható külsejét már nem tudtuk értelmezni. Ráférne egy fodrász és egy alapos borotválkozás...

Taylor Swift pénzzel segíti az állítólag megerőszakolt Kesháthttp://www.life.hu/sztarok/20160222-taylor-swift-enekesno-penzt-adott-kesha-enekesnonek-akit-allitolag-megeroszakolt-a-producere.htmlA fiatal énekesnő csekély 250 ezer amerikai dollárral fejezte ki együttérzését Keshának, és biztosította kolléganőjét arról, hogy mindenben mellette áll. TV + Sztárok--Bunyóra hívta Dynamic Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/sztarok/20160229-dynamic-rapper-fight-challende-kihivassal-rendezne-konfliktusat-berki-krisztian.htmlA rapper videókihívással rendezné régóta húzódó konfliktusát Berki Krisztiánnal. TV + Sztárok--Mi történt John Travolta arcával?http://www.life.hu/sztarok/20160224-john-travolta-szinesz-arca-felismerhetetlen-lett-a-plasztikai-mutetek-miatt.htmlValaha Hollywood egyik legsármosabb férfijának tartották, ma már azonban csak árnyéka egykori önmagának a világhírű színész. TV + Sztárok--Rihanna beteg vagy csak kiborult?http://www.life.hu/sztarok/20160219-rihanna-enekesno-betegsegre-hivatkozva-mondta-le-a-grammy-dijatados-szerepleset.htmlAz énekesnő egy órával a Grammy-díjátadó kezdete előtt mondta le szereplését. Szóvivője betegségre hivatkozott, a sajtóoldalak szerint azonban valami egészen más volt az oka. TV + Sztárok--Rihanna beteg vagy csak kiborult?http://www.life.hu/sztarok/20160219-rihanna-enekesno-betegsegre-hivatkozva-mondta-le-a-grammy-dijatados-szerepleset.htmlAz énekesnő egy órával a Grammy-díjátadó kezdete előtt mondta le szereplését. Szóvivője betegségre hivatkozott, a sajtóoldalak szerint azonban valami egészen más volt az oka. TV + Sztárok--Gaál Noémi: "Hiányozni fog nekem Németh Lajos"http://www.life.hu/sztarok/20160223-gaal-noemi-idojaras-jelento-bizik-abban-hogy-nemeth-lajos-utan-jo-munkatarsat-valasztanak-melle.htmlA magyar időjós, aki 18 évvel ezelőtt kezdett a TV2-nél Németh Lajossal, hálás azért, hogy egy ilyen munkatárs mellett dolgozhatott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.