szépségápolás barna sminktrükk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A New York-i divathét legizgalmasabb újragondolása: legyen titokzatos, de tiszta a tekinteted. Ezt mivel érheted el? Emeld ki a mélyítővonaladat hidegbarnával. Próbáld ki, és garantáltan ez lesz az új kedvenc sminked.

Az arctisztítás után egységesítsd bőröd színét kedvenc, folyékony alapozóddal. Púderezd le a T-zónát. Élénkítsd orcáidat barackos árnyalatú arcpirosítóval az arccsont alatt ívesen a halánték irányába, kontúrmentesen. Highlighttal finoman hangsúlyozd a szemzugot, a szemöldökcsontot és az arccsontot.

Forrás: AFP

A szemfestéshez csak egy testszínű és egy hidegbarna szemceruzára, valamint egy hidegbarna szemhéjpúderre lesz szükséged.

Kezd a szemfestést a szemhéjadon. Emeld ki a barna szemceruzával a szempillatöved, majd vízszintesen satírozd el szép átmenettel, hogy a szín intenzitása a szempillák tövében legyen. Ezután a harmonizáló barna szemhéjpúdert satírozd rá szép átmenettel. Az alsó pillatövet finoman és vékonyan élénkítsd a ceruzával, majd satírozd el egy picit, és tedd rá a barna szemhéjpúdert. A külső saroknál kösd össze a széleit elvékonyítva.

Forrás: AFP

A kúpecsettel és persze a barna szemhéjpúderrel élénkítsd a mélyítővonaladat. A szemhéj külső szélénél szépen elvékonyítva alakítsd ki a kiemelést.

Így a mozgó szemhéj bőrszínű marad, optikailag nagyobbnak fog tűnni a szemed. A testszínű szemceruzával húzd ki a vízvonaladat a tiszta, ártatlan tekintet érdekében. Szempilláidat természetes hatású, fekete szempillaspirállal koronázd meg. Szemöldököd színét élénkítsd a hajtöved színéhez, majd alaposan fésüld ki a felesleget, hogy természetes hatású maradjon. Ajkad érzékiségének fokozására válassz egy természetes vagy nude árnyalatú ajakrúzst.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.