Így sminkelj, ha Halak a csillagjegyed

Forrás: Youtube -
csillagjegy szépségápolás Halak smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kíváncsi vagy rá, hogy személyiségjegyeid alapján milyen smink illik hozzád? Larion Oscar sminkmester most elárulja, hogyan sminkelj, ha Halak a csillagjegyed.

A Halak egy igazi álmodozó! Kicsit félénk, néha határozatlan és titokzatos.

Képzeletében formálja és hitével valósággá álmodja az elképzelhetetlent is.

Minden rejtett lehetőséget megérez különös érzékenységénél fogva. Néha túl érzékeny. A szerelemben, mint minden másban, mohó. Ha megtalálja párját, ködbe burkolózva, fehér lovon vágtat az elvarázsolt kastélyba, ahol a megpróbáltatások után érkeznek a boldog happy endhez.

A Halak az örök optimista. Tele van gyengéd kedvességgel, élénk, érzéki fantáziával, és kiismerhetetlen, akár a tenger.

Olivia Wilde is a Halak jegyében született Forrás: Youtube

Imádja a légiesen könnyed megjelenést, jól illik személyiségéhez az ibolyakék, a zafír, a barna, valamint a friss kék színek.

A szemhangsúlyos sminket részesíti előnyben, hogy titokzatosságát kihangsúlyozza. Szívesen feldob egy finoman árnyalt szemfestést kedvenc színeivel, amit megbolondít egy időtlen fekete tusvonallal, majd szempilláit dúsítja.

Sminkje csupa derű, a finom pasztellszíneket részesít előnyben, hogy könnyed természetességét még jobban kiemelje.

Forrás: Thinkstock

Orcáit egészségtől kicsattanó, barackos árnyalatú pirosítóval teszi üdévé. A rúzsokat és a szájfényeket egyaránt szereti, kedvenc színei a coral, a barack, a málna és a babarózsaszín.

Így sminkelj, ha Vízöntő a csillagjegyed

Minden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar pedig azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Vízöntő havában születtél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.