Ónodi Eszter: "A formális dolgok nem passzolnak hozzám"

különleges gála jelölés Glamour Woman of the Year estélyi Ónodi Eszter extra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő szereti, ha azokban a szettekben, amiket egy-egy impozáns eseményen visel, van egy kis extra, ami megkülönbözteti a többiektől.

Ónodi Eszter ritkán jár díjátadó gálákra, idén azonban őt is jelölték a Women of The Year díjra a legjobb színésznő kategóriában Gryllus Dorka, Gubik Ági, Balsai Móni és Földes Eszter mellett. A csinos színésznő megtiszteltetőnek tartja a jelölést, ráadásul egy igazán különleges szettben látogat majd el a díjátadóra.

Forrás: redlemon

„Olyan árnyalatú ruhát fogok viselni, amelyet korábban még sosem, szóval számomra is izgalmas lesz" - kezdte a színésznő. „A nagyestélyiket sosem szerettem, de ahhoz mindig ragaszkodom, hogy a ruhában legyen egy kis „poén", frappáns megoldás, valami extra. Mindig nézem a nagy külföldi díjátadókon a színésznőket, és bármilyen szép is egy nő, egy átlagos, unalmas szettel teljesen agyonvágja az összhatást. A formális dolgok nem passzolnak hozzám, most is azon gondolkodom, hogy feldobok például egy bőrdzsekit a ruhámra, de lehet, hogy mégsem, majd kiderül...szóval fontos számomra, hogy mindig legyen a megjelenésemben ötlet, játékosság, szeretem a vagány és a klasszikus stílusok keverékét" – magyarázta Eszter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.