Rihanna melltartó nélkül reklámozza csizmáját

melltartó Rihanna csizma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő most cipőtervezéssel foglalatoskodik. Első kreációját egy súlyosan pikáns képpel mutatta be követőinek az Instagramon.

Rihanna Manolo Blahnik tervezővel együttműködve alkotja meg kollekcióját, amelynek első darabját már meg is lehet tekinteni. Az énekesnő közzétett egy képet az általa tervezett csizmáról, ami már csaknem nadrág is. A farmer lábbeli ugyanis egészen derékig ér! Ám hiába ilyen feltűnő a cipő, Rihanna meztelen mellei így is elterelik róla a figyelmet.

Forrás: Instagram/Badgalriri
A hidegbarna az új fekete – A hónap sminktrükkje!http://www.life.hu/trend/20160303-a-honap-sminktrukkje-larion-oscartol.htmlA New York-i divathét legizgalmasabb újragondolása: legyen titokzatos, de tiszta a tekinteted. Ezt mivel érheted el? Emeld ki a mélyítővonaladat hidegbarnával. Próbáld ki, és garantáltan ez lesz az új kedvenc sminked. Trend--Alig lehet ráismerni Meg Ryanre! Plasztikrém lett a színésznőbőlhttp://www.life.hu/trend/20160304-meg-ryan-szinesznore-nem-lehet-raismerni-a-sok-plasztikai-mutet-miatt.htmlA romantikus filmek egykor bájos szépsége mára csak árnyéka egykori önmagának.Trend--Tóth Gabi extradögös frizurára váltotthttp://www.life.hu/trend/20160304-torh-gabi-megmutatta-instagramon-legujabb-dogos-frizurajat.htmlA vadságáról ismert énekesnő ezúttal egy visszafogottabb stílust választott, de nem kevésbé szexit! TrendOrigoÓnodi Eszter: "A formális dolgok nem passzolnak hozzám"http://www.life.hu/trend/20160303-onodi-eszter-szineszno-kulonleges-ruhaban-tundokol-majd-egy-dijatado-galan.htmlA színésznő szereti, ha azokban a szettekben, amiket egy-egy impozáns eseményen visel, van egy kis extra, ami megkülönbözteti a többiektől. Trend--Emma Watson új frizurájával olyan, akár egy tinédzserhttp://www.life.hu/trend/20160303-emma-watson-szineszno-uj-hajaval-olyan-akar-egy-tinedzserlany.htmlA Harry Potter színésznőjének stílusát imádjuk, legutóbbi hajviseletét azonban nem tudjuk hová tenni. Trend--Palvin Barbi lenne a magyar Meryl Streep?http://www.life.hu/trend/20160303-palvin-barbi-vilaghiru-modell-lenne-a-magyar-maryl-streep.htmlA világhírű magyar modellnek furcsa kérdést tettek fel, ő pedig magabiztosan válaszolt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.