Sminkek a kifutókról – Inspirálódj London pezsgő forgatagából

Divathét szépségápolás smink London
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
London multikulturális sokszínűsége újraértelmezi a divatelemek gazdag világát, és valami egészen különleges divathullámot indított el. Oscar Larion most elkalauzol a Londoni Divathét pezsgő forgatagába, hogy inspirálódhass a legújabb sminktrendekből.

A no makeup tökéletes alapot biztosít minden aktuális sminknek, mint például Alexander McQueen bemutatóján, ahol finoman élénkített vastag szemöldökkel, laza vízvonal-kiemeléssel és egy fenséges barackos árnyalatú ajakrúzzsal kombinálta pazar hajdíszekben, fülékszerekben gazdag kollekcióját.

Forrás: AFP/Justin Tallis

A Toga-show tele volt meglepetéssel: fantasztikus kelmék és szabásvonalak mellett megjelent a felborzolt szemöldök festése, ami hétköznapi viseletként is menő. Ehhez barackos frissességgel élénkített szemfestést és egy kis fekete vízvonal-kiemelést adtak. A szemöldökkultuszt nélkülözni is lehet, ha elég bevállalós vagy. Ashley Williams bemutatóján láthattuk, milyen az extrém szemöldökhiány. Itt még a szemfestést is minimalizálták az alsó szemhéj és vízvonal összemosásával. Ha már a szemöldök: Vivienne Westwood punkkirálynő nem aprózta el, le is borotváltatta, majd firka szemöldököt festett modelljeire.

Forrás: AFP

Osman pazar csipkéi mellett a szemfestés is új életre kelt. Nagyon izgalmas a tiszta tekintetet meghagyni és a kiaknázatlan mélyítővonal-kiemelésekkel játszani.

Forrás: AFP

A. F. Vandervorst szakított a klasszikus füstös szemfestés hagyományával, inkább színesen és absztrakt módon készíttette el.

Forrás: AFP

Igen-igen jó hír a tündöklést kedvelőknek, hogy újra divat lesz a csillám. Sőt a glitter, a flitter is, amit láthattuk Ashish bemutatóján, aki az izgalmas diszkókorszakot álmodta újra, harmonizáló árnyalatú extra rúzsszínekkel.

Forrás: AFP

Gareth Pugh kollekciója káprázatosan pazarra és ultranőiesre sikeredett. A no makeupot feltüzelte a szenvedély új ajakszíne, ami nem más, mint a cékla. Az eszméletlen izgalmas árnyalat hol matt, hol ultrafényesen bukkant fel London színpadán. Ragyogóan izgalmas volt Burberry sminkje is: finoman árnyékolt füstös hatású szemfestés grafitszürkével és egy friss rózsás árnyalatú ajakrúzzsal. A fenséges látványt még megfejelték hol elszórtan, hol stratégiai pontokat hangsúlyozva csillámporral.

Az egyéniségek korszakába léptünk: merd megélni az álmaidat, a divat folyton változó varázslatos világa inspiráljon téged is.

Inspirálódj New Yorkból

A New York Fashion Week nemcsak a progresszív karizmatikus nőképet testesíti meg, hanem a technológiai újdonságok, valamint az innovatív textúrák megjelenésével új lehetőséget kínál a természetes szépség hangsúlyozására is. Olvasd el Larion Oscar cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.