Ilyen öltözékben még sosem láthattuk Bódi Sylvit - Megdöbbentő fotó!

Szenegál Bódi Sylvi utazás öltözet templom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még sosem láthattunk egyetlen olyan fotót sem Bódi Sylviről, amelyen ennyire be lenne burkolózva. A gyönyörű modellnek pedig ezúttal jó oka volt rá, hogy eltakarja testét. 

Legutóbb egy gyönyörű vízesésnél szabadult meg a ruháitól, előtte pedig formás fenekét tette közszemlére a modell, aki mostanában egzotikus országokban utazgatva tökéletesíti szörftudását. Épp ezért csodálkoztunk el legfrisebb Instagram-fotóján, melyen még a szenegáli 45 fokos meleg ellenére is talpig beburkolózva látható. Sylvi azonban a képe mellett kifejtette, hogy ezt a kellemetlenséget azért kellett elviselnie, mert épp a legnagyobb Nyugat-afrikai mecsetet igyekezett meglátogatni.

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi

Így festene ma a 49 éves Kurt Cobain - Elképesztő fotó!http://www.life.hu/trend/20160222-a-phojoe-alkalmazassal-rekonstrualtak-hogy-festene-49-evesen-kurt-cobain.htmlEgy alkalmazás segítségével rekonstruálták, hogy nézne ki a 49 éves Kurt Cobain. Trend--Hoppá! Pirner Alma egy igazán kihívó felsőben provokálhttp://www.life.hu/trend/20160216-pirner-alma-egy-igazan-kihivo-felsovel-provokalja-rajongoit.htmlElső ránézésre mi is azt hittük, hogy Pirner Alma szabadjára engedte melleit, aztán rájöttünk, hol a csavar. Trend--Sminkek a kifutókról – Inspirálódj London pezsgő forgatagábólhttp://www.life.hu/trend/20160307-a-londoni-divathet-sminktrendje.htmlLondon multikulturális sokszínűsége újraértelmezi a divatelemek gazdag világát, és valami egészen különleges divathullámot indított el. Oscar Larion most elkalauzol a Londoni Divathét pezsgő forgatagába, hogy inspirálódhass a legújabb sminktrendekből.Trend--Dér Heni menyasszonyi ruhapróbán járthttp://www.life.hu/trend/20160307-der-heni-enekesno-menyasszonyi-ruhaproban-jart.htmlLehet, hogy lemaradtunk valamiről? Az énekesnő egy gyönyörű ruhakölteményben szelfizett. Trend--Dobó Kata elképesztő dekoltázzsal díjkiosztózott - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160307-dobo-kata-melyen-kivagott-rozsaszin-csipkecsodaban-galazott-dogos-foto.htmlA dögös színésznő a tegnap esti Magyar Filmdíj gáláján jelent meg ebben a rózsaszín ruhakölteményben. A 42 éves sztár elképesztő formában van! TrendOrigo"Sajnálom, hogy nem lett rövidebb" - Ollóval esett neki a hajának Varga Izabellahttp://www.life.hu/trend/20160305-varga-izabella-a-baratok-kozt-szinesznoje-olloval-esett-neki-a-sorozatban-a-hajanak.htmlA Barátok közt sztárja Balogh Nóra szerepében kurtította meg tincseit a sorozatban. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.