Sztárok stílusa: Szekeres Nóra

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
kiegészítő Szekeres Nóra öltözködés stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szekeres Nórát a 90-es évek óta imádjuk, amikor bájos mosolyával feltűnt a Kölyökidőben. Ez a mosoly azóta semmit sem változott, de párosult mellé egy igazán nőies, kifinomult és elbűvölő külső. A műsorvezetőt ezúttal arról faggattuk, hogy mit visel a legszívesebben, és mit gondol általában az öltözködésről.

Mit viselsz a hétköznapokon?

Bármit is kapok magamra, a lényeg, hogy az anyaga kellemes legyen. A réteges öltözködés számomra a legnagyobb kihívás, így igazából bármely évszakban is járunk, a ruha számomra a legkézenfekvőbb döntés. Mini vagy maxi, szűk vagy bő, vastag vagy vékony anyagú, az már mindegy.

Szekeres Nóra Fotó: Marton Szilvia/Origo

Mi a kedvenc kiegészítőd?

Parfüm. Egy jó smink, szép frizura... sorolhatnám a végtelenségig, mikor, mi. Na jó, a cipő legyen csodálatos!

Miben érzed igazán különlegesnek magad?

Inkább azt tudnám megmondani, miben érzem magam igazán jól. Hosszú, lenge ruhában, napsütésben, miközben lágyan fúj a szél.

Van kedvenc magyar terveződ?

Évek óta odavagyok a USE csapatáért, a ruháik letisztultsága és rafináltsága lenyűgöz. A másik nagy kedvencem Sármán Nóri. Ha valaki királylánynak szeretné érezni magát, akkor azonnal fusson hozzá!

Fotó: Marton Szilvia/Origo

Az öltözködés számodra önkifejezés?

Igen, és játszótér is egyben. Számít, hogy mit veszek magamra, mert a ruha visszahat rám. Befolyásolja a viselkedésemet, így egyik-másik tulajdonságom felerősödik aszerint, hogy éppen mit viselek. Átlényegülök attól, ami rajtam van. Őrületes ereje tud lenni egy-egy ruhadarabnak! Éppen ezért nem aggatok magamra akármit. A mindennapokban jobb, ha maradok annál, amit igazán a magaménak érzek. De tény, hogy imádom ezt a játékot!

Szerinted mit mond el rólad a stílusod?

Hogy szeretem a szép, egyszerű, nőies dolgokat – egy kis meglepetéssel fűszerezve.

Sztárok stílusa: Harcsa Veronika

A bájos énekesnőnek a színpad segített ráérezni arra, hogy egy-egy ruhadarab csodálatos erővel bír. Harcsa Veronika, aki már a nemzetközi jazzközönséget is levette a lábáról, imádja a színeket, és az olyan kiegészítőket, amiknek történetük van. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.