Ajkak még soha nem voltak ennyire művésziek

Forrás: Instagram/Girl Grey Beauty -
rúzs száj smink Andrea Reed ajak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dús és telt szájjal bizony többet is lehet kezdeni, mint egy szimpla rúzsozás. Igazi műalkotásokkal is díszíthetőek az ajkak, amitől elképesztően vadítóak lesznek.

Mindig van új a nap alatt! Még a hétköznapi szájrúzsozást is lehet művészi szinten űzni, ahogy teszi azt a tehetséges kanadai sminkes, Andrea Reed is.

Forrás: Instagram/Girl Grey Beauty

Telt száját nem egyetlen színnel díszíti, hanem valóságos festményekkel, valamint gyönyörű és különleges mintákkal teszi még bujábbá az amúgy is dögös ajkait.

Forrás: Instagram/Girl Grey Beauty
Sminkek a kifutókról - Inspirálódj a milánói divathétről!http://www.life.hu/trend/20160311-sminkek-a-milanoi-divathetrol.htmlGrandiózus kollekciók, pazar ruhaköltemények, eszméletlen kiegészítők és fenséges sminkek vonultak fel a milánói divathéten. Ezt mindenképp látnod kell! TrendAFPKatalin hercegnő ledobta a kabátot és piros menyecskévé változotthttp://www.life.hu/trend/20160313-igy-fest-katalin-hercegno-tavaszias-ruhaja.htmlLélegzetelállítóan gyönyörű, fenséges, klasszikus, időtlen, és jelzi, hogy igen, itt a tavasz! Ezek jutottak eszünkbe először, amikor megláttuk Katalin hercegnő piros-fehér kockás ruháját. Trend--A legdrágább és legcsillogóbb eljegyzési gyűrűk a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/trend/20160308-a-legdragabb-es-legcsillogobb-eljegyzesi-gyuruk-a-sztarvilagban.htmlA sztárok világában minden egy kicsit nagyobb, egy kicsit csillogóbb és valószínűleg jóval drágább, mint a mi világunkban. De azért irigyelni kár lenne őket, hiszen hány pompás ékszernek lett csúfos válás a vége. Gyönyörködni mindenesetre nagyon jó ezekben a csodás ékszerekben, úgyhogy nézzük is a 12 legszebbet! TrendAFPJennifer Garner ekkorát még soha nem tévedett - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160311-heti-stilusmustra-szerepel-benne-irina-shayk-karlie-kloss-jennifer-garner.htmlOrigoPlus-size csajok retusálatlan képei hódítják meg a netethttp://www.life.hu/trend/20160311-plus-size-csajok-retusalatlan-kepei-hoditjat-meg-a-netet.htmlA gömbölyű divat még mindig menő, mutatja ezt a legújabb kampány is, ami abszolút Photoshop-mentes és igazán nagy sikert aratott. TrendOrigoRajta minden jól áll: elképesztően dögös ruhában jelent meg Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/trend/20160311-jennifer-lopez-enekesno-elkepesztoen-dogos-alakja.htmlKeveset hagyott a fantáziára az énekesnő rövid, több helyen is kivágott ruhácskája. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.