szépségtrükk mitesszer ragasztó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy beauty-vlogger őrült ötlettel állt elő a mitesszerek ellen: Kenj ragasztót az orrodra, majd amikor megszáradt, húzd le! Ezzel a tippel csak az a gond, hogy veszélyesebb, mint gondolnád!

Heidi Kattan, úgy tűnik megkattant! A lány legutóbbi videójában azt mutatta be, hogy hogyan a legegyszerűbb leszámolni a mitesszerekkel, ehhez pedig nincs is másra szükség, mint egy nem toxikus ragasztóra.

Egy szakértő szerint egyenesen veszélyes, amit művel, és senkinek sem tanácsolja.

„Egyfelől nagyon veszélyes, mert akár a szembe is kerülhet a ragasztóból, a durva allergiás reakcióról nem is beszélve – függetlenül attól, milyen erősségű ragasztót használunk”.

Heidi videója végighasított az interneten: 70.000 lájkot gyűjtött, és rengetegen letesztelték a módszerét.

Ám a többség egyáltalán nem volt elájulva tőle, sőt!

„Én kipróbáltam, de egyáltalán nem működik, azóta viszont borzalmasan fáj a fejem” – írta egyikük.

„Érzékeny bőrűeknek nem ajánlom, én legalábbis nagyon viszkettem tőle” – kommentelte egy másik lány.

Divatevolúció 2. rész – Tinisztárból világsztárokhttp://www.life.hu/trend/20160316-igy-valtoztak-a-90es-evek-tinisztarjai.htmlSok sztár egészen fiatal kora óta él a nyilvánosság előtt, így egészen messzire visszakövethetjük a pályájukat, és persze azt is: hogyan néztek ki. Nézzük, milyen felnőttek lettek a 90-es évek tinisztárjaiból! Trend--ÉNB Alexa: "Különlegesnek tartom magam"http://www.life.hu/trend/20160317-enb-alexa-az-ejjel-nappal-budapest-sztarja-kritikus-de-kulonlegesnek-tartja-magat.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest sztárja tudja, hogy mik a gyengeségei, és melyek azok a külső tulajdonságai, amelyeket érdemes hangsúlyoznia - ebben rejlik az önbizalma.Trend--Pokorny Lia: "Szeretek tetszeni, szeretem azt, hogy nő vagyok"http://www.life.hu/trend/20160317-pokorny-lia-szineszno-a-szepsegrol-a-noiessegrol-es-a-korarol-beszelt.htmlA 44 éves színésznő elárulta, minek köszönheti a mai napig sugárzó szépségét.TrendFotó: M.Schmidt János – OrigoA legdrágább és legcsillogóbb eljegyzési gyűrűk a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/trend/20160308-a-legdragabb-es-legcsillogobb-eljegyzesi-gyuruk-a-sztarvilagban.htmlA sztárok világában minden egy kicsit nagyobb, egy kicsit csillogóbb és valószínűleg jóval drágább, mint a mi világunkban. De azért irigyelni kár lenne őket, hiszen hány pompás ékszernek lett csúfos válás a vége. Gyönyörködni mindenesetre nagyon jó ezekben a csodás ékszerekben, úgyhogy nézzük is a 12 legszebbet! TrendAFPEz az a szexi ruhadarab, amit soha nem venne fel Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20160312-soha-nem-venne-fel-sarka-kata-tangas-bikinit.htmlSzexibbnél szexibb ruhákban láthattuk már Sarka Katát, ám van valami, amit soha nem viselne... Trend--Ajkak még soha nem voltak ennyire művésziekhttp://www.life.hu/trend/20160315-festmenyekkel-es-kulonleges-mintakkal-disziti-ajkait-andrea-reed-kanadai-sminkes.htmlA dús és telt szájjal bizony többet is lehet kezdeni, mint egy szimpla rúzsozás. Igazi műalkotásokkal is díszíthetőek az ajkak, amitől elképesztően vadítóak lesznek. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.