Batman, Superman és Wonder Woman a vörös szőnyegen – Heti stílusmustra

Gal Gadot stílusmustra Henry Cavill Elizabeth Olsen Ben Affleck
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedvenc divateseményünk a héten a Los Angeles Fashion Awards volt, de szerencsére azon túl is rengeteg vörös szőnyeges eseményt tartottak a héten. A legfontosabb közülük a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala európai bemutatója volt. Nézzük, mit viseltek a szuperhősök a vörös szőnyegen.

Pirosan

Gal Gadot, vagyis Wonder Woman egy piros földig érő bársonyruhát viselt a Batman vs. Superman európai premierjén. A ruha vállmegoldását különösen imádjuk. Elizabeth Olsen egy másik film premierjén szavazott a pirosra. A törékeny külsejű színésznőhöz tökéletesen passzolt ez az árnyalat, ráadásul ez a könnyed tollminta is illett a személyiségéhez.

Elizabeth Olsen és Gal Gadot Forrás: Northfoto, AFP

Kinek a ruhája tetszik jobban?

Kéken

Holly Hunter, aki szintén szereplője a legújabb szuperhősfilmnek, egy kék ruhát választott a premierre. A színe jól passzol a színésznőhöz, de a ruha szabását nem igazán szeretjük, Amy Adams (a filmben Lois) választásáért jobban rajongunk.

Holly Hunter és Amy Adams Forrás: Northfoto, AFP

Kinek a választása jön be jobban?

Batman Superman ellen

Nemcsak a filmben, a vörös szőnyegen is összecsapott a két hős. Mindketten kék öltönyben jelentek meg, de Ben Affleck ehhez barna cipőt és zöld nyakkendőt, míg Henry Cavill fekete cipőt és bordó nyakkendőt választott. Ami azonban közös bennük: a legdögösebb kiegészítő a pimasz mosolyuk.

Ben Affleck és Henry Cavill Forrás: Northfoto, AFP

Ki jön be jobban?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.