Renée Zellwegernek már nincs kedve a kritizálóival foglalkozni

kövérség fogyás Renée Zellweger Bridget Jones naplója testsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő a legújabb Bridget Jones kapcsán adott interjút. 

Renée korábban rengeteg kritikát kapott, amiket magára is vett - írja a Huffington Post. "Emlékszem, pár évvel ezelőtt az emberek csak arról tudtak beszélni, hogy mennyire megváltozott a külsőm. Ez nem az életem része, csupán egy munka." Zellwegerről vírus módjára terjedtek a rosszindulatú pletykák a filmbeli átalakulásai miatt, viszont már nem foglalkozik az őt érő kritikákkal.

Renée Zellweger Forrás: AFP/Jason Merritt

Ki ez a nő? Felismerhetetlen lett Renee Zellweger

Habár sosem vallotta be, most erősen feltámadt a gyanú, hogy plasztikai sebésznél járt a 45 éves színésznő. ITT láthatod!
Batman, Superman és Wonder Woman a vörös szőnyegen – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160325-heti-stilusmustra-szerepel-benne-ben-affleck-henry-cavill-gal-gadot-es-elizabeth-olsen.htmlKedvenc divateseményünk a héten a Los Angeles Fashion Awards volt, de szerencsére azon túl is rengeteg vörös szőnyeges eseményt tartottak a héten. A legfontosabb közülük a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala európai bemutatója volt. Nézzük, mit viseltek a szuperhősök a vörös szőnyegen. Trend--Palvin Barbi egyik legnagyobb vágya teljesülthttp://www.life.hu/trend/20160325-palvin-barbi-armani-arc-lett-egyik-legnagyobb-vagya-teljesult.htmlA világhírű magyar modell az Armani arca lett. TrendOrigoGyönyörű menyasszony lesz Zimány Lindahttp://www.life.hu/trend/20160325-zimany-linda-modell-gyonyoru-menyasszony-lesz.htmlA csinos szőke modell, menyasszonyi ruhapróbán járt, és igencsak jól álltak neki a csodaszép ruhaköltemények. Trend--Akár 15 évet is letagadhat a 78 éves Jane Fondahttp://www.life.hu/trend/20160325-jane-fonda-szineszno-78-eves-es-siman-letagadhat-a-korabol.htmlKözel a nyolcvanhoz is elképesztő formában van a világhírű színésznő. Trend--Arcára fagyott a mosoly a plasztikrém Goldie Hawnnakhttp://www.life.hu/trend/20160325-goldie-hawn-szineszno-arcara-fagyott-a-mosoly-plasztikremkent-pozol.htmlKissé ijesztőre sikerült Kurt Russell kedvesének vigyora egy Los Angeles-i eseményen. Trend--Divatevolúció 3. rész – Sztárok, akik soha nem tanultak meg normálisan öltözködnihttp://www.life.hu/trend/20160324-miley-cyrus-kim-kardashian-es-lindsay-lohan-divatevolucioja.htmlA divatevolúció általában azt jelenti, hogy valaki, akinek évekre visszakövethetjük a stílusát, idővel csodás átalakuláson megy keresztül. Ez azonban nem mindig van így. Néhány celebnek sem korábban, sem évek múlva nem sikerült ízléses stílusról tanúbizonyságot tenni. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.