Színpompás tavaszi smink – Készítsd el te is!

tavasz színes szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha elkapott a tavaszi hangulat, csempészd be a vidám életérzést a sminkedbe is. Lesd el Várady Polett trükkjeit, és készíts színpompás make-upot.

Szeretnéd megtalálni a hozzád legjobban passzoló színeket? Jelentkezz az info@life.hu e-mail címen, és Várady Polett sminkes elkészít neked egy mesés make-upot!
Sminktrükkök szemüvegeseknekhttp://www.life.hu/trend/20160324-sminktrukkok-szemuvegeseknek-larion-oscartol.htmlEgy jól megválasztott szemüvegkeret tökéletes kiegészítője az arcnak. De mit tegyen az, aki sminkkel is szeretné hangsúlyozni egyéniségét? Larion Oscar most elárulja! Trend--Kezdő vagy a sminkelésben? Ez a videó neked szól!http://www.life.hu/trend/20160329-video-kezdo-sminkeseknek.htmlKezdő vagy a sminkelésben, és nem is tudod, hogyan állj neki? Várady Polett most segít ebben! Trend--Így sminkelj, ha Kos a csillagjegyedhttp://www.life.hu/trend/20160324-igy-sminkelj-ha-kos-a-csillagjegyed.htmlMinden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Kos havában születtél. Trend--Marilyn Monroe így csinálta – Szépségtrükkök Hollywood aranykorábólhttp://www.life.hu/trend/20160317-sminktrukkok-hollywood-aranykorabol.htmlGreta Garbo, Marlene Dietrich, Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor – csak néhány név a legnagyobb dívák közül, akik Hollywood aranykorában éltek. Szépségük titkait annak idején hét lakat alatt őrizték. Rejtélyes világukba most Larion Oscar ad betekintést! Trend--Már csak öt perced van? Ez a smink lesz a mentőöved!http://www.life.hu/trend/20160316-igy-keszul-az-5-perces-smink.htmlSokszor vagy késésben, így a sminkre már csak öt perc jut? Ne ess kétségbe, ennyi idő alatt is elkészíthetsz egy mutatós, hétköznapi make-upot. Kövesd Várady Polett tanácsait! TrendThinkstockSminkek a kifutókról - Inspirálódj a milánói divathétről!http://www.life.hu/trend/20160311-sminkek-a-milanoi-divathetrol.htmlGrandiózus kollekciók, pazar ruhaköltemények, eszméletlen kiegészítők és fenséges sminkek vonultak fel a milánói divathéten. Ezt mindenképp látnod kell! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.