könyvborító fénykép fotó színésznő öregedés fiatalság életmód tanácsadó smink nélkül szépség Cameron Diaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A filmszínésznőből lett életmódguru smink nélkül, teljes valójában pózol legújabb könyvével.

Kevés híresnő vállalná be azt, amit Cameron Diaz a napokban megtett: a 43 éves színésznő egy csepp smink nélkül, apró ráncait és bőrhibáit felvállalva mosolyog legújabb könyvével egy Instagramon megosztott fényképén.

Forrás: Instagram/Cameron Diaz
A Photoshop ereje: így fiatalodott éveket Naomi Wattshttp://www.life.hu/trend/20160329-naomi-watts-szineszno-eveket-fiatalodott-egy-magazin-cimlapjan-a-photoshop-segitsegevel.htmlSemmi ránc, csak a sugárzó, tiszta, szinte már műnek ható arcbőr: kissé megszaladtak a retussal a 47 éves színésznő legfrissebb címlapfotójánál. Trend--Kissé megszaladt a Photoshop Megan McKenna valóságshow-sztár fotósorozatánálhttp://www.life.hu/trend/20160330-megan-mckenna-a-the-only-way-is-essex-valosagshow-sztar-photoshop-aldozata-lett.htmlA brit The Only Way Is Essex realityből megismert celeblány hiányos öltözékben próbálja népszerűsíteni saját magát és az általa reklámozott fürdőruhamárkát. A cél érdekében pedig láthatóan mindent igyekezett bevetni. TrendOrigoSarka Kata hófehér ruhája megosztja a kommentelőkethttp://www.life.hu/trend/20160318-sarka-kata-musorvezeto-es-modell-hofeher-galan-viselt-ruhaja-megosztja-a-kommenteloket.htmlA modell-műsorvezető Glamour-gálán viselt nadrágos darabja nem aratott osztatlan sikert. TrendOrigoPlus size menyasszonyoknak tervez fehérneműt Ashley Grahamhttp://www.life.hu/trend/20160324-ashley-graham-plus-size-modell-menyasszonyi-fehernemu-kollekciot-tervez.htmlA divat újabb területén nyitogatja szárnyait a világhírű plus size modell: Ashley Graham fehérnemű tervezésbe fog.Trend--60 éves a világ legidősebb fürdőruhamodelljehttp://www.life.hu/trend/20160325-yazemeenah-rossi-60-eves-furdoruhamodell-orokke-akar-modellkedni.htmlA malibui Yazemeenah Rossi saját bevallása szerint a szexualitástól túlfűtött bikinireklámok ellen harcol, hogy bebizonyítsa: nem csupán a fiatal és tökéletes arcú modelleknek áll a világ. TrendOrigoKi nem találnád, melyik ruhadarab miatt lesz ideges Heidi Klumhttp://www.life.hu/trend/20160317-heidi-klum-szupermodell-ideges-lesz-ha-bikinit-kell-viselnie.htmlLétezik egy bizonyos ruhadarab, amely nem csupán minket, földi halandókat, hanem az olyan szupermodelleket is rettegésben tartja, mint Heidi Klum. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.