Kirsten Dunst semmit sem változott! Rajta nem hagyott nyomot Hollywood

Forrás: InStyle -
kinézet megjelenés Kirsten Dunst Hollywood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába lett ünnepelt sztár, és hiába szerepelt rengeteg filmben, a színésznő nem volt hajlandó megváltoztatni külsejét senki kedvéért.

A stílusa persze alakult az évek során, de Kirsten Dunst soha nem hagyta, hogy megváltoztassák, vagy olyan irányba tereljék, amit nem érzett sajátjának. A híres forgatókönyvíró, Sofia Coppola is mindig arra bíztatta a színésznőt, ne engedje, hogy átalakítsák.

Forrás: Eternal

“Amikor 16 éves voltam Sophia azt tanácsolta, hogy soha ne csináltassam meg a fogsoromat. A Spiderman forgatásán már mindenki arról próbált meggyőzni, hogy tetessem rendbe őket. De én soha nem éreztem úgy, hogy változtatnom kellene valamin, ami engem különlegessé tesz, így nemet mondtam nekik” - mesélte a színésznő az InStyle magazinnak, akik egy gyönyörű fotósorozatot is készítettek róla, ahol szintén látszik, hogy a színésznő mit sem változott az évek alatt.

Forrás: InStyle
Tavaszi nagytakarítás – Kezdd a bőröddel!http://www.life.hu/trend/20160330-keszitsd-fel-a-borodet-a-tavaszi-idore.htmlTavasszal nemcsak a lakásunkat érdemes rendbe rakni és csillogóvá varázsolni, a szervezetünknek és még a bőrünknek is nagyon jól jön egy nagytakarítás. Nézzük, melyek a legfontosabb lépések! Trend--Színpompás tavaszi smink – Készítsd el te is!http://www.life.hu/trend/20160330-szinpompas-tavaszi-smink.htmlHa elkapott a tavaszi hangulat, csempészd be a vidám életérzést a sminkedbe is. Lesd el Várady Polett trükkjeit, és készíts színpompás make-upot. Trend--Így öltözködtek a lányok a Woodstock fesztiválon - Fotók!http://www.life.hu/trend/20160330-woodstock-fesztival-trendje-ilyen-ruhaban-nyomultak-a-lanyok-elkepeszto-szettek.html47 évvel ezelőtt zajlott le a legendás Woodstocki Fesztivál, mely ma már bátran nevezhető a fesztiválok ősanyjának. Nézzük, hogy mit is viseltek akkoriban a koncertekre érkező hölgyek! TrendOrigoSzexi diáklánynak öltözött a 46 éves Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/trend/20160330-jennifer-lopez-enekesno-szexi-diaklanykent-jelent-meg-az-abc-egyik-showmusoraban.htmlAprócska szoknyában és térdig érő csizmában jelent meg a világhírű énekesnő az ABC televíziós csatorna egyik showműsorában. Trend--Kezdő vagy a sminkelésben? Ez a videó neked szól!http://www.life.hu/trend/20160329-video-kezdo-sminkeseknek.htmlKezdő vagy a sminkelésben, és nem is tudod, hogyan állj neki? Várady Polett most segít ebben! Trend--Renée Zellweger: "Hidegen hagy, mit gondolnak az emberek az arcomról"http://www.life.hu/trend/20160329-renee-zellweger-szinesznot-hidegen-hagyjak-a-plasztikai-mutetjet-firtato-kerdesek-es-megjegyzesek.htmlA színésznő külseje azóta téma, amióta színre lépett plasztikgyanús arcával. Ám miközben mindenki ízekre szedi a Bridget Jones naplójának sztárját, ő kiállt magáért. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.