5 sminkbaki, amit semmiképpen ne kövess el az esküvőd napján

Forrás: Dreamstime -
esküvő szépségápolás menyasszony sminkbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az esküvő minden menyasszony számára az a nap, amikor tökéletesen akar kinézni. Mindannyian mesés ruhát, csodás hajat és gyönyörű sminket szeretnének, és cseppet sem vicces, amikor valami félrecsúszik. Ezért a legjobb, ha minden téren felkészült vagy. Nézzük, mit tehetsz azért, hogy tökéletes legyen az esküvői sminked. 

Ne feledkezz meg az előkészületekről

Az előkészületekhez az is hozzátartozik, hogy szükség esetén többször is elmész az általad kiválasztott sminkeshez, hogy megbeszéljétek a tökéletes koncepciót, de az is, hogy odafigyelsz például arra, hogy kellően hidratált legyen a bőröd. Akár egy-egy tápláló pakolást is feltehetsz a nagy napra készülve, de semmi olyasmit, amit korábban nem próbáltál!

Forrás: Dreamstime


Ne próbálj ki új termékeket

Az esküvőd napján semmiképpen ne próbálj ki újfajta terméket. Ragaszkodj azokhoz a bevált kozmetikumokhoz, amiket a sminkelési próbán is használtatok. Egy új termékről soha nem tudhatod, hogy milyen hatással lesz a bőrödre, és ezen a fontos napon bizony kár lenne kockáztatni.

Hagyj rá elég időt

Nagyon fontos, hogy az esküvő napján elég időt hagyj a készülődésre. A próbák alapján számítsátok ki a sminkeseddel, hogy mennyi időt kell szánnotok a műveletre. De ezt az időt mindenképpen úgy határozzátok meg, hogy csúszás esetén se késs el végül a saját esküvődről. És ne feledd, a kapkodásnak mindig rossz vége lesz.

Forrás: Dreamstime


Ne változtass az utolsó pillanatban

Ahogy új terméket sem szabad kipróbálni a nagy napon, úgy az előre meghatározott koncepción sem érdemes változtatni. Képzeld el, hogy az utolsó pillanatban megváltoztatott smink végül nem tetszik. Kezdhetitek elölről az egészet, amiből csak idegeskedés lesz. Hidd el, a kipróbált és jól bevált smink lesz a nyerő.

Hagyd a rúzst a nagy napon

Hiába a dögös piros rúzs a kedvenc kiegészítőd, az esküvőd napján nagyon vigyázni kell vele! Egyrészt azért, mert nagyon kiszáríthatja a szádat, ami nagyon csúnya is lehet, másrészt azért, mert a hitvesi csóknál és a vacsoránál is igencsak zavaró lehet. Az pedig nem a legjobb buli, hogy egész este azt ellenőrizgeted: jól áll-e, és szépen mutat-e a rúzsod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.