menyasszonyi ruha mosdó pisilés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha szerencsés vagy, erre a tanácsra csak egyszer lesz szükséged az életedben, de akkor nagyon.

Aki egész életében arról álmodozott, hogy menyasszonyként hatalmas ruhát visel majd, valószínűleg képes átsiklani az olyan logikus kérdésen, hogy mégis hogyan lehet egy ilyen ruhában segítség nélkül pisilni.

Forrás: Youtube

Örömhír, hogy sikerült megtalálniuk a megoldást erre a problémára, egy hiánypótló találmánnyal. Az eszköz egy alsószoknya, amit a ruha alá kell venni. Amikor pedig hív a természet, csak felhajtod a szoknyát, a hálós alsónemű két résébe kell dugnod a kezed.

Forrás: Youtube

Íme, a videó, ami bemutatja pontosan az eszköz használatát:

Bizarr módszerrel őrzi meg szépségét Gwyneth Paltrowhttp://www.life.hu/trend/20160405-gwyneth-paltrow-szineszno-mehcsipessel-orzi-meg-szepseget.htmlÚjabb furcsa szépségápolási titkot osztott meg magáról az Oscar-díjas színésznő. Trend--4 divattrend, amit mindenképpen ki kell próbálnod a tavaszi-nyári szezonbanhttp://www.life.hu/trend/20160404-divattrendek-amiket-mindenkeppen-probalj-ki-a-tavaszi-nyari-szezonban.htmlUgyan már jó régen, 2015 őszén bemutatták az idei tavaszi-nyári szezon trendjét, most visszanyúltunk ezekhez a divathetekhez, hogy bemutassuk, milyen irányvonalakat adtak nekünk a legnagyobb tervezők. TrendAFPBódi Sylvi kerekded popsit villantotthttp://www.life.hu/trend/20160404-bodi-sylvi-kerekded-popsit-villantott.htmlA modell hajótúrán vett részt tengeti, és természetesen egy szexi fotóval is meglepte rajongóit. Trend--Justin Bieber új frizurát csináltatott: Elég furcsa lett!http://www.life.hu/trend/20160404-justin-bieber-raszta-hajat-csinaltatott-maganak-a-sztar-kisse-kinos-fotokat-posztolt.htmlA tinilányok kedvence a jelek szerint megunta egysíkú frizuráját, és meglátogatta a fodrászát. A végeredmény láttán nem vagyunk teljesen elégedettek. Trend--Mostanság köldökig érő csizmácskákban flangál Rihannahttp://www.life.hu/trend/20160404-mostansag-koldokig-ero-csizmacskakban-flangal-rihanna.htmlRihanna általában a trendi, laza és szexi stílust képviseli, ám néha elveti ugyan a sulykot, és utcalánynak öltözik. Trend--Baukó Éva egyre szexisebb: Dekoltázsvillantással!http://www.life.hu/trend/20160404-bauko-eva-a-valovilag-sztarja-egyre-szexisebb-es-koldokig-kivagott-ruhaban-villantott-dekoltazst.htmlKöldökig kivágott piros ruhában villantott mellközeli élményt az Édes Élet sztárja. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.