Hogyan készül az esküvői smink? Megmutatjuk!

esküvő szépségápolás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az esküvődre készülsz, de azt még nem tudod, hogy milyen sminket válassz a nagy napra? Íme, egy lehetőség Várady Polett sminkestől!

Szeretnéd megtalálni a hozzád legjobban passzoló színeket? Jelentkezz az info@life.hu e-mail címen, és Várady Polett sminkes elkészít neked egy mesés make-upot!
Filléres csodaszerek: hollywoodi hírességek házi szépségpraktikáihttp://www.life.hu/trend/20160405-hollywoodi-hiressegek-filleres-szepsegraktikai.htmlKi hinné, de sok híresség is, akik bármilyen luxuskozmetikumot megvehetnének maguknak, inkább a filléres házi praktikákra szavaznak. Mi Emma Stone kedvenc hidratálója, Scarlet Johansson kedvenc arctisztítója és Blake Lively jól bevált hajápolója? Lássuk! Trend--4 divattrend, amit mindenképpen ki kell próbálnod a tavaszi-nyári szezonbanhttp://www.life.hu/trend/20160404-divattrendek-amiket-mindenkeppen-probalj-ki-a-tavaszi-nyari-szezonban.htmlUgyan már jó régen, 2015 őszén bemutatták az idei tavaszi-nyári szezon trendjét, most visszanyúltunk ezekhez a divathetekhez, hogy bemutassuk, milyen irányvonalakat adtak nekünk a legnagyobb tervezők. TrendAFP5 sminkbaki, amit semmiképpen ne kövess el az esküvőd napjánhttp://www.life.hu/trend/20160401-5-sminkbaki-amit-semmikeppen-ne-kovess-el-az-eskuvod-napjan.htmlAz esküvő minden menyasszony számára az a nap, amikor tökéletesen akar kinézni. Mindannyian mesés ruhát, csodás hajat és gyönyörű sminket szeretnének, és cseppet sem vicces, amikor valami félrecsúszik. Ezért a legjobb, ha minden téren felkészült vagy. Nézzük, mit tehetsz azért, hogy tökéletes legyen az esküvői sminked. Trend--A hónap sminktrükkje: a napcsókolta hatáshttp://www.life.hu/trend/20160401-a-honap-sminktrukkje-s-pirosito.htmlEbben a hónapban a ragyogást fokozó sztártermék az arcpirosító. Az egészségtől kipirult orcák természetességének a titka a visszafogott bőrtónushoz illeszkedő árnyalatokon múlik. Olvasd el Larion Oscar sminkmester tippjeit a pirosítóról! Trend--Susan Sarandon 20 évesnek öltözött, és jól állt neki – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160401-heti-stilusmustra-szerepel-benne-chris-hemsworth-gigi-hadid-es-susan-sarandon.htmlEzen a héten Chris Hemsworth lett a kedvenc celebpasink, Susan Sarandon újra elnyerte tőlünk a legvagányabb 60-as címet, és egy új dívát is avattunk Golshifteh Farahani személyében. TrendOrigoKezdő vagy a sminkelésben? Ez a videó neked szól!http://www.life.hu/trend/20160329-video-kezdo-sminkeseknek.htmlKezdő vagy a sminkelésben, és nem is tudod, hogyan állj neki? Várady Polett most segít ebben! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.