Sportosan elegáns – így keverd a stílusokat!

szoknya elegáns stílus sportos joghurt2016/2 sportcipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A manapság egyik legnépszerűbb divatirányzat a sportos és az elegáns stílus keveredéséből jött létre. Az eredmény egy laza, mégis kifinomult vonal. Mi imádjuk! 

Farmerral

A farmer alapvetően a sportos vonalat képviseli, de egy magas sarkúval vagy blúzzal máris elegánsabb hatást kelt. Mi most egy csinos, lágy esésű felsővel és egy Oxford-jellegű flatform cipővel párosítottuk, ami már maga is ötvözi a sportos és elegáns stílusokat.

1. Levi's 148 dollár 2. Mango 3595 forint 3. H&M 1790 forint 4. H&M 3990 forint 5. Zara 9995 forint 6. Zara 9995 forint

Sportcipővel

A sportcipőt akár szoknyával, akár élére vasalt nadrággal is viselheted, ha elegánsabb hatásra törekszel. Most egy slip on fazont választottunk, de fűzőset is bátran hordhatsz ilyen összeállításokhoz.

1. Mango 8995 forint 2. Vans 20.990 forint 3. Parfois 7995 forint 4. Parfois 4295 forint 5. Catrice 879 forint 6. H&M 3990 forint

Szoknyával

Igaz, hogy most sportcipő helyett magas sarkúval párosítottuk a laza nyári szoknyát, de basic pulóvert és hátizsákot választottunk hozzá. Az ékszerek persze itt is elmaradhatatlan kiegészítők.

1. Mango 13.995 forint 2. Zara 7995 forint 3. Ray-Ban 48.890 forint 4. H&M 1790 forint 5. H&M 2990 forint 6. Zara 7995 forint
Filléres csodaszerek: hollywoodi hírességek házi szépségpraktikáihttp://www.life.hu/trend/20160405-hollywoodi-hiressegek-filleres-szepsegraktikai.htmlKi hinné, de sok híresség is, akik bármilyen luxuskozmetikumot megvehetnének maguknak, inkább a filléres házi praktikákra szavaznak. Mi Emma Stone kedvenc hidratálója, Scarlet Johansson kedvenc arctisztítója és Blake Lively jól bevált hajápolója? Lássuk! Trend--5 sminkbaki, amit semmiképpen ne kövess el az esküvőd napjánhttp://www.life.hu/trend/20160401-5-sminkbaki-amit-semmikeppen-ne-kovess-el-az-eskuvod-napjan.htmlAz esküvő minden menyasszony számára az a nap, amikor tökéletesen akar kinézni. Mindannyian mesés ruhát, csodás hajat és gyönyörű sminket szeretnének, és cseppet sem vicces, amikor valami félrecsúszik. Ezért a legjobb, ha minden téren felkészült vagy. Nézzük, mit tehetsz azért, hogy tökéletes legyen az esküvői sminked. Trend--Susan Sarandon 20 évesnek öltözött, és jól állt neki – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160401-heti-stilusmustra-szerepel-benne-chris-hemsworth-gigi-hadid-es-susan-sarandon.htmlEzen a héten Chris Hemsworth lett a kedvenc celebpasink, Susan Sarandon újra elnyerte tőlünk a legvagányabb 60-as címet, és egy új dívát is avattunk Golshifteh Farahani személyében. TrendOrigoManolo Blahniktól a Rachel-frizuráig – 5 divattrend, amit sztárok indítottak el http://www.life.hu/trend/20160317-5-divattrend-amit-sztarok-inditottak-el.htmlMiért olyan híres a Manolo Blahnik cipő? Kik hozták divatba a hobó stílust? Miért szexi a piros haj? Mindegyikért egy-egy sztár a felelős. Trend--Sminktrükkök szemüvegeseknekhttp://www.life.hu/trend/20160324-sminktrukkok-szemuvegeseknek-larion-oscartol.htmlEgy jól megválasztott szemüvegkeret tökéletes kiegészítője az arcnak. De mit tegyen az, aki sminkkel is szeretné hangsúlyozni egyéniségét? Larion Oscar most elárulja! Trend--4 divattrend, amit mindenképpen ki kell próbálnod a tavaszi-nyári szezonbanhttp://www.life.hu/trend/20160404-divattrendek-amiket-mindenkeppen-probalj-ki-a-tavaszi-nyari-szezonban.htmlUgyan már jó régen, 2015 őszén bemutatták az idei tavaszi-nyári szezon trendjét, most visszanyúltunk ezekhez a divathetekhez, hogy bemutassuk, milyen irányvonalakat adtak nekünk a legnagyobb tervezők. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.