Jean-Claude Van Damme botox arc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykor dögös színész nem tudott méltósággal megöregedni, így ő is gyakori látogatója volt a szépségszalonoknak. 

Igazán sokoldalú személyiség Jean-Claude Van Damme, de az emberek, főként a nők emlékezetében inkább csak a dagadó izmai és férfias vonásai maradtak meg. Sajnos, ez már csak a múlt. Ma már tényleg csupán az emlékezetünkben láthatjuk a színészt úgy, ahogy egykor tündökölt, ugyanis a rengeteg plasztikai műtét és kezelés hatására az arca teljesen átalakult.

Forrás: NORTHFOTO/Zabulon Laurent
A hónap színe: cseresznyevirághttp://www.life.hu/trend/20160407-a-honap-szine-a-cseresznyevirag.htmlA tavasz legcsodálatosabb látványát a cseresznyefa virágzása nyújtja, így nem véletlen, hogy ebben a hónapban a trend színét is ez inspirálta. Nézd meg a kedvenc outfitjeinket! TrendOrigoElképesztő színek és minták: Itt a legújabb hajtrend! http://www.life.hu/trend/20160407-szines-mintak-a-hajba-elkepeszto-otlettel-rukkolt-elo-egy-blogger-micsoda-hajak.htmlAz Instagram-szakértők most arra bíztatják a hajfestés kedvelőit, hogy a lenőtt tincsekkel ne forduljanak egyből fodrászhoz, hanem inkább válasszanak egy szerintük sokkal menőbb módszert. TrendOrigoHogyan készül az esküvői smink? Megmutatjuk!http://www.life.hu/trend/20160406-igy-keszul-az-eskuvoi-smink.htmlAz esküvődre készülsz, de azt még nem tudod, hogy milyen sminket válassz a nagy napra? Íme, egy lehetőség Várady Polett sminkestől! Trend--Tóth Gabi elképesztő dekoltázst villantott - Micsoda dögös maca!http://www.life.hu/trend/20160407-toth-gabi-enekesno-a-csutortoki-dogos-maca.htmlAz énekesnő mélyen dekoltált felsőben forrósította fel a hangulatot és biztos, hogy amerre csak járt, mindenütt forogtak a nyakukon a férfifejek. Trend--Rekord! 104 évesen varratta magára első tetoválásáthttp://www.life.hu/trend/20160407-jack-reynolds-dednagyapa-vilagrekordot-allitott-fel-azzal-hogy-104-evesen-megkapta-elete-elso.htmlA belevaló dédnagyapa nem akárhogy ünnepelte a 104. születésnapját. Úgy döntött, tetoválással teszi még emlékezetsebbé! Trend--Kerry Washington saját magát sem ismeri fel a címlapfotójánhttp://www.life.hu/trend/20160407-kerry-washington-kiakadt-a-cimlapfoton-mert-tulsagosan-kiretusaltak-nem-ismert-sajat-magara.htmlMeghökkent a színésznő, amikor saját magára pillantott a magazin címlapján, de nem igazán találta a hasonlóságot a fotó és a tükörképe között. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.