"Bátor vagy és gyönyörű!" - Így fest Dobó Kata smink nélkül

Dobó Kata Facebook szelfi smink nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mai napig irigylésre méltó szépségű színésznő ismét smink nélküli szelfivel lepte meg rajongóit - sőt rögtön kettővel is!

A smink nélküli képeket látva szinte hihetetlen, hogy a színésznő már a negyedik x-et tapossa - bátran letagadhatna jó néhány évet. A kép mellé egyébként ezeket a hashtageket írta: #nosmink‬ #ilyenvagyok‬ #remelemtiisszeretitek‬.

Rajongói pedig úgy tűnik nagyon is szeretik Kata természetes arcát, a fotó alatt ugyanis ilyen és ehhez hasonló kommentek gyűlnek:

"Természetes gyönyörűség! Nagyon klassz képek!"

"Kedves Kata!Mindig úgy csodállak!Te egy remek tehetség,és nagyon gyönyőrű nő vagy!gratulálok!"

"Bátor vagy és gyönyörű!"

Forrás: Facebook/Dobó Kata hivatalos oldala

Mihalik Enikő férfiként is szexihttp://www.life.hu/trend/20160408-mihalik-eniko-modell-instagramjara-ferfias-kepet-toltott-fel.htmlMihalik Enikő legutóbbi Instagram képeit elnézve kijelenthetjük, hogy bizony férfi modellként is megállhatná a helyét. Trend--A hónap színe: cseresznyevirághttp://www.life.hu/trend/20160407-a-honap-szine-a-cseresznyevirag.htmlA tavasz legcsodálatosabb látványát a cseresznyefa virágzása nyújtja, így nem véletlen, hogy ebben a hónapban a trend színét is ez inspirálta. Nézd meg a kedvenc outfitjeinket! TrendOrigoJean-Claude Van Damme arca a botox áldozata letthttp://www.life.hu/trend/20160408-jean-claude-van-damme-plasztikremme-valtozott-a-botox-megszallottja-lett-ara-eltorzult.htmlAz egykor dögös színész nem tudott méltósággal megöregedni, így ő is gyakori látogatója volt a szépségszalonoknak. Trend--Kerry Washington saját magát sem ismeri fel a címlapfotójánhttp://www.life.hu/trend/20160407-kerry-washington-kiakadt-a-cimlapfoton-mert-tulsagosan-kiretusaltak-nem-ismert-sajat-magara.htmlMeghökkent a színésznő, amikor saját magára pillantott a magazin címlapján, de nem igazán találta a hasonlóságot a fotó és a tükörképe között. Trend--Kerry Washington saját magát sem ismeri fel a címlapfotójánhttp://www.life.hu/trend/20160407-kerry-washington-kiakadt-a-cimlapfoton-mert-tulsagosan-kiretusaltak-nem-ismert-sajat-magara.htmlMeghökkent a színésznő, amikor saját magára pillantott a magazin címlapján, de nem igazán találta a hasonlóságot a fotó és a tükörképe között. Trend--Sportosan elegáns – így keverd a stílusokat!http://www.life.hu/trend/20160406-sportosan-elegans-igy-keverd-a-stilusokat.htmlA manapság egyik legnépszerűbb divatirányzat a sportos és az elegáns stílus keveredéséből jött létre. Az eredmény egy laza, mégis kifinomult vonal. Mi imádjuk! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.