Varga Izabella frizura színésznő haj Barátok közt szépség külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt színésznője merőben új, nagyon vagány hajjal jelent meg egy divateseményen.

Új frizurát villantott Varga Izabella. A Barátok közt sztárja vagány hajjal jelent meg egy divateseményen.

Varga Iza tavaly év végén intett búcsút hosszú frizurájának, nem sokkal később pedig a képernyőn, a sorozat keretei között kurtította meg tincseit - kattints ide a képekért!

Soha nem készültek még ilyen merész képek Kristen Stewartrólhttp://www.life.hu/trend/20160414-kristen-stewart-szineszno-melltarto-nelkul-pozol-a-chanel-kampanyaban.htmlMelltartó nélkül pózol a Chanel legújabb kampányában az Alkonyat-sztár. TrendOrigoVégre itt a szabadtéri koncertek ideje - Így sminkelj a bulizáshoz!http://www.life.hu/trend/20160413-koncert-smink-varady-polett-sminkestol.htmlEgy kellemes tavaszi és nyári estén nincs is jobb program, mint koncertre menni. De mégis, milyen sminket készítsünk erre az alkalomra, ami jól bírja az egész estés ugrálást? Várady Polett most megmutatja!Trend--George Clooney ráncfelvarrásra készülhttp://www.life.hu/trend/20160414-george-clooney-szinesz-plasztikai-mutetre-rancfelvarrasra-keszul.htmlA sármos világsztár, akiért nők ezrei rajonganak, nem elégedett a külsejével. TrendOrigoMelyek lesznek a tavaszi–nyári szezon legmenőbb darabjai? A magyar tervezők elárulják!http://www.life.hu/trend/20160411-celeni-enihorn-es-cako-a-2016os-tavaszi-nyari-trendekrol.htmlHárom tervezőt kérdeztünk arról, milyen darabokat szerezzünk be a tavaszi–nyári szezonra. Olvasd el, milyen kollekciót tervezett Cselényi Eszter, Horn Enikő és Cakó Kinga. TrendOrigoElképesztő bikiniteste van a 41 éves Natalie Imbruglia-nakhttp://www.life.hu/trend/20160412-natalie-imbruglia-41-evesen-is-remekul-nez-ki.htmlNatalie Imbruglia 41 évesen is kirobbanó formában van, ezt bizton állíthatjuk a legutóbb megjelent bikinis fotók alapján. Ez az Natalie, így tovább! TrendOrigoFuss csinosan! Három dögös szett sportoláshozhttp://www.life.hu/trend/20160409-fuss-csinosan-harom-dogos-szett-sportolashoz.htmlVégre itt a tavasz, így újra a legideálisabb időjárási körülmények között élvezhetjük kedvenc sportunkat. Ha a napsütés mellett még egy kis pluszmotivációra lenne szükséged, szerezz be néhány dögös ruhadarabot és kiegészítőt a futáshoz. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.