Kiderült: ezért tűnt furcsának Victoria Beckham combja

Forrás: Instagram/victoriabeckham -
divattervező retusálás Photoshop baki comb énekesnő Spice Girls Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem Photoshop-baki miatt tűnt úgy, mintha kivágtak volna egy darabot Victoria Beckham lábából a kínai Vogue magazinban megjelent fotóin. Íme, az igazság.

Hatalmas visszhangot kapott Victoria Beckham legfrissebb fotója, amely a kínai Vogue magazin hasábján jelent meg: senki nem értette, miért kellett retusálni az egyébként is anorexiás vékonyságú Beckhamné combjait, ráadásul nem túl profi módon úgy tűnt, mintha egy egész darabot kivágtak volna az énekesnőből lett divattervező felsőcombjából.

Forrás: Instagram/victoriabeckham

Ám ne ítéljünk elhamarkodottan: a főszerkesztő, Angelica Cheung nemrég hivatalos közleményt (!) adott ki a tisztázás végett, amely szerint bár valóban végeztek némi utómunkát, ilyen banális hibát soha nem követett volna el a világhírű divatmagazin. Mindez csupán optikai csalódás, és valójában Victoria fehérneműjét látjuk ott, ahol szerintünk a combjának kellene lennie.

Így most már mindenki nyugodtan tud aludni: minden rendben van Victoria Beckham lábai között.

Csillogás a köbön: jól áll India Katalin hercegnénekhttp://www.life.hu/trend/20160411-katalin-hercegne-csillogo-ruhaban-jelent-meg-indiaban-egy-hivatalos-esemenyen-indiaban.htmlVilmos herceg neje gyönyörű, kobaltkék színű ruhában jelent meg egy jótékonysági vacsorán Indiában. Trend--Merész! Áttetsző ruhában pózol Miranda Kerrhttp://www.life.hu/trend/20160413-miranda-kerr-modell-majdnem-meztelen-attetszo-ruhaban-pozol.htmlOrlando Bloom gyönyörű exfelesége egy mindent megmutató szerelésben állt modellt a kínai Grazia magazin számára. TrendOrigoRenée Zellweger: "Hidegen hagy, mit gondolnak az emberek az arcomról"http://www.life.hu/trend/20160329-renee-zellweger-szinesznot-hidegen-hagyjak-a-plasztikai-mutetjet-firtato-kerdesek-es-megjegyzesek.htmlA színésznő külseje azóta téma, amióta színre lépett plasztikgyanús arcával. Ám miközben mindenki ízekre szedi a Bridget Jones naplójának sztárját, ő kiállt magáért. Trend--A Photoshop ereje: így fiatalodott éveket Naomi Wattshttp://www.life.hu/trend/20160329-naomi-watts-szineszno-eveket-fiatalodott-egy-magazin-cimlapjan-a-photoshop-segitsegevel.htmlSemmi ránc, csak a sugárzó, tiszta, szinte már műnek ható arcbőr: kissé megszaladtak a retussal a 47 éves színésznő legfrissebb címlapfotójánál. Trend--Renée Zellweger: "Hidegen hagy, mit gondolnak az emberek az arcomról"http://www.life.hu/trend/20160329-renee-zellweger-szinesznot-hidegen-hagyjak-a-plasztikai-mutetjet-firtato-kerdesek-es-megjegyzesek.htmlA színésznő külseje azóta téma, amióta színre lépett plasztikgyanús arcával. Ám miközben mindenki ízekre szedi a Bridget Jones naplójának sztárját, ő kiállt magáért. Trend--Szexi diáklánynak öltözött a 46 éves Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/trend/20160330-jennifer-lopez-enekesno-szexi-diaklanykent-jelent-meg-az-abc-egyik-showmusoraban.htmlAprócska szoknyában és térdig érő csizmában jelent meg a világhírű énekesnő az ABC televíziós csatorna egyik showműsorában. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.