szépségápolás Iszak Eszter szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iszak Eszti a Viva Tv műsorvezetőjeként nap mint nap kamerák előtt áll, így természetesen oda kell figyelnie arra, hogy mindennap üde és friss legyen a megjelenése. Hogy ehhez milyen szépségtrükköket vet be? A Life.hu sorozatában most kiderül! 

Van-e valamilyen szépségápolási rituálé, amit még az édesanyádtól tanultál?

Minden reggel jéghideg vízzel frissítem fel az arcbőröm.

Iszak Eszti Forrás: Iszak Eszter

Mi az, amit mindennap megteszel az arcbőrödért?

Az arcbőrömmel rendkívül sokat foglalkozom, mert érzékeny és száraz, ezért különböző hidratálókezelésekre járok és jó minőségű arckrémeket használok. A Harangvölgyi termékeket nagyon szeretem, ezenkívül a krémek alá mindig 100%-os aloe verát teszek.

Forrás: Instagram/Iszak Eszti, Fotó: Gregus Máté

Mi az a szépségápolási termék, ami mindig ott lapul a táskádban?

Rengeteg szájápolóm van, általában legalább négyet hordok magammal napközben, imádom őket!

Fotó: Marton Szilvia/Origo

Jógaórával leptük meg Iszak Esztit

A gyönyörű műsorvezetőt elcsaltam egy jógaórámra, és bár sejtettem, hogy ügyesen végrehajtja majd a nehezebb testtartásokat is, arra nem gondoltam, hogy remek jógatársra lelek benne. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Szerinted mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépsége érdekében?

Tetovált szemöldök...

Fotó: Marton Szilvia/Origo

Mi az a trend az idei szezonból, ami nagyon tetszik, és te is alkalmazod?

Mindig is imádtam a fodros ruhadarabokat, és szerencsére idén is hódítanak, aminek nagyon örülök.

5 kérdés a szépségről: Sarka Kata

A csinos anyuka műsort vezet, modellkedik, számtalan saját munkája van, emellett két kisgyermeket nevel, és figyel arra, hogy a bőrápolásra is mindig maradjon ideje. 29 évesen csinosabb, mint valaha, de jól tudja, ezért tennie is kell. A Life.hu sorozatában sztárszerzőnket, Sarka Katát faggattuk szépségtitkairól.
Végre itt a szabadtéri koncertek ideje - Így sminkelj a bulizáshoz!http://www.life.hu/trend/20160413-koncert-smink-varady-polett-sminkestol.htmlEgy kellemes tavaszi és nyári estén nincs is jobb program, mint koncertre menni. De mégis, milyen sminket készítsünk erre az alkalomra, ami jól bírja az egész estés ugrálást? Várady Polett most megmutatja! Trend--Bezsongott a sztárvilág – Pénteken kezdődik a legőrültebb celebfesztiválhttp://www.life.hu/trend/20160413-penteken-kezdodik-a-celebek-kedvenc-fesztivalja-a-coachella.htmlMinden év áprilisában van két hétvége, amikor megőrül a sztárvilág, és kezdetét veszi az orbitális ereszd el a hajam. A coachella fesztivált soha egy híresség sem hagyná ki: filmsztárok, modellek, énekesek gyűjtőhelye. Hogy miért szeretik ennyire? Mert nincsenek szabályok. Ezért nem is véletlen, hogy főleg a botrányokról és a celebek outfitjeiről híresült el a fesztivál. De kik a fesztivál igazi dívái? Megmutatjuk! Trend--Melyek lesznek a tavaszi–nyári szezon legmenőbb darabjai? A magyar tervezők elárulják!http://www.life.hu/trend/20160411-celeni-enihorn-es-cako-a-2016os-tavaszi-nyari-trendekrol.htmlHárom tervezőt kérdeztünk arról, milyen darabokat szerezzünk be a tavaszi–nyári szezonra. Olvasd el, milyen kollekciót tervezett Cselényi Eszter, Horn Enikő és Cakó Kinga. TrendOrigoFiatalodj éveket a sminkeddel – Így csináld!http://www.life.hu/trend/20160413-fiatalodj-eveket-a-sminkeddel.htmlNem feltétlenül kellenek nagyobb beavatkozások, hiszen már néhány sminktrükk segítségével is éveket fiatalodhatsz. Hogyan? Larion Oscar elárulja! TrendThinkstockFuss csinosan! Három dögös szett sportoláshozhttp://www.life.hu/trend/20160409-fuss-csinosan-harom-dogos-szett-sportolashoz.htmlVégre itt a tavasz, így újra a legideálisabb időjárási körülmények között élvezhetjük kedvenc sportunkat. Ha a napsütés mellett még egy kis pluszmotivációra lenne szükséged, szerezz be néhány dögös ruhadarabot és kiegészítőt a futáshoz. TrendThinkstockEva Longoria extrém cipőt villantott – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160408-heti-stilusmustra-szerepel-benne-eva-longoria-kerry-washington-ruby-rose.htmlHogy fest a vadító cipők, a szexi vállvillantások és a maszkulin outfitek hete képekben? Már mutatjuk is! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.