Miért jók a BB és CC krémek?

bőr krém szépségápolás fényvédelem bőrápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Semmi maszkhatás, vastag textúra vagy matt alapozás. Ebben a szezonban a fényes, hibátlan bőrszín a nagy sláger. Ennek eléréséhez válassz ragyogást fokozó sminkterméket. Ha az alapozódat szívesen lecserélnéd légiesen könnyebb megoldásra, akkor próbáld ki a BB vagy a CC krémeket. A választáshoz nézzük meg, mit is tudnak ezek az új generációs bőrtökéletesítő krémek.

A Beauty Balm, azaz BB krém egy könnyű állagú, színezett hidratálókrém, aminek van egy kis fedőképessége is,

emellett hidratálja a bőrt, egységesíti a bőrszínt, és fényvédőt is tartalmaz. Hibátlan bőrre ideális védelem, amitől egész nap üde, friss marad az arc, és kényeztetően hidratál. Ha vannak bőrhibák, akkor szükséges egy kis korrektor is a Beauty Balm mellé. Nagyon széles a választék BB krémek terén, érdemes alaposan megnézni vásárláskor, mert szinte minden bőrtípushoz megvan a hozzá illő verzió.

Forrás: Dreamstime


Erősebb fedésre van szüksége bőrödnek? Bőrhibákra CC krém az ideális választás.

A BB krémnél jobb fedőképességű termék, hidratálja a bőrt, egységesíti a bőrszínt, fényvédőt is tartalmaz, könnyű állagú – bőregységesítő nagyágyú. A Color Correction, azaz a CC krém képes a bőr színkorrekcióját elvégezni, és erősebben fedi el a bőrhibákat is.

1. Eucerin CC 7010 forint 2. Erborian BB 10.290 forint 3. Nivea BB 1499 forint 4. L'oreal BB 2150 forint 5. Helia D CC 2790 forint 6. Clinique CC 9600 forint 7. Avon CC 1499 forint

Bármelyikre essen a választásod, az arctisztítás után használj sminkalapot, vagyis primert az egységes bőrtónus kialakításához, és csak ezután tedd fel a BB vagy CC krémet.

Arccsontodat kiemelheted selyemfényű highlighterrel, amit széles választékban találsz krém vagy por állagban is. Amennyiben kicsit zsírosabb a bőröd, púderezd le a T-zónát porpúderrel a tökéletes megjelenés érdekében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.