Tündökölj virágos tavaszi manikűrrel

Forrás: Esztergályos Viktória -
virág tavasz manikűr szépségápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre beköszöntött az igazi tavasz, ezt pedig mivel mással lehetne méltóképpen megünnepelni, ha nem egy igazán nőies, pasztellszínű, virágos manikűrrel.

Amire szükséged lesz: alaplakk, fehér, sárga, rózsaszín körömlakkok, fedőlakk, pontozó, nejlontasak.

Forrás: Esztergályos Viktória

Első lépésként lakkozd ki a körmöd rózsaszínre, kivéve egyet, amit fehérre. A pontozó segítségével pöttyözz rózsaszínnel a fehér alapra, kialakítva a virágmintát.

Forrás: Esztergályos Viktória

A virágok közepét sárga lakkal készítsd el.

Forrás: Esztergályos Viktória

A gyűrűs- illetve mutatóujjadra fehér virágokat készíts elszórtan, ugyanúgy, mint előzőleg.

Forrás: Esztergályos Viktória

A kisujj és a hüvelykujj alsó ívét csupán apró pöttyökkel díszítsd. A mintákhoz felhasznált lakkokból egy keveset tegyél ki a nejlontasakra, úgy könnyebb dolgod lesz a pontozásnál.

Forrás: Esztergályos Viktória

A minták teljes száradása után fixáld a lakkozást fedőlakkal.

Forrás: Esztergályos Viktória
Végre itt a szabadtéri koncertek ideje - Így sminkelj a bulizáshoz!http://www.life.hu/trend/20160413-koncert-smink-varady-polett-sminkestol.htmlEgy kellemes tavaszi és nyári estén nincs is jobb program, mint koncertre menni. De mégis, milyen sminket készítsünk erre az alkalomra, ami jól bírja az egész estés ugrálást? Várady Polett most megmutatja! Trend--Bezsongott a sztárvilág – Pénteken kezdődik a legőrültebb celebfesztiválhttp://www.life.hu/trend/20160413-penteken-kezdodik-a-celebek-kedvenc-fesztivalja-a-coachella.htmlMinden év áprilisában van két hétvége, amikor megőrül a sztárvilág, és kezdetét veszi az orbitális ereszd el a hajam. A coachella fesztivált soha egy híresség sem hagyná ki: filmsztárok, modellek, énekesek gyűjtőhelye. Hogy miért szeretik ennyire? Mert nincsenek szabályok. Ezért nem is véletlen, hogy főleg a botrányokról és a celebek outfitjeiről híresült el a fesztivál. De kik a fesztivál igazi dívái? Megmutatjuk! Trend--Fiatalodj éveket a sminkeddel – Így csináld!http://www.life.hu/trend/20160413-fiatalodj-eveket-a-sminkeddel.htmlNem feltétlenül kellenek nagyobb beavatkozások, hiszen már néhány sminktrükk segítségével is éveket fiatalodhatsz. Hogyan? Larion Oscar elárulja! TrendThinkstockSztárok stílusa: Horányi Julihttp://www.life.hu/trend/20160412-horanyi-juli-enekesno-stilusarol-meselt.htmlAz éneklés előtt jelmeztervezéssel foglalkozott Horányi Juli, ezáltal nemcsak viselője, értője is a divatnak. Juli csodálatosan különleges személyiség, aki minden ruhadarabot a saját egyéniségére formál. Trend--Melyek lesznek a tavaszi–nyári szezon legmenőbb darabjai? A magyar tervezők elárulják!http://www.life.hu/trend/20160411-celeni-enihorn-es-cako-a-2016os-tavaszi-nyari-trendekrol.htmlHárom tervezőt kérdeztünk arról, milyen darabokat szerezzünk be a tavaszi–nyári szezonra. Olvasd el, milyen kollekciót tervezett Cselényi Eszter, Horn Enikő és Cakó Kinga. TrendOrigoA hónap színe: cseresznyevirághttp://www.life.hu/trend/20160407-a-honap-szine-a-cseresznyevirag.htmlA tavasz legcsodálatosabb látványát a cseresznyefa virágzása nyújtja, így nem véletlen, hogy ebben a hónapban a trend színét is ez inspirálta. Nézd meg a kedvenc outfitjeinket! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.