Csak egy falatnyi bikini takarja Bódi Sylvi testét

szexi Bódi Sylvi bikini tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már megszokhattuk a szexibbnél szexibb képeket Bódi Sylvitől, ám mindig csodálkozunk, milyen dögös.

Csupán egy apró, fehér bikini takarja el a szupercsinos Bódi Sylvi idomait. A rajongók nagy örömére a modell-szörfoktató ezen a hétvégén is csepegtetett fotókat a közösségi oldalain.

Íme!

Forrás: Facebook/ Bódi Sylvi

Tündökölj virágos tavaszi manikűrrelhttp://www.life.hu/trend/20160415-viragos-tavaszi-manikur-igy-keszitsd-el.htmlVégre beköszöntött az igazi tavasz, ezt pedig mivel mással lehetne méltóképpen megünnepelni, ha nem egy igazán nőies, pasztellszínű, virágos manikűrrel. Trend--Dukai Regina elárulja a siker titkáthttp://www.life.hu/trend/20160416-dukai-regina-elarulja-a-siker-titkat.htmlA Miss Balaton 2016 versenyéről beszélgetett a Life.hu riportere Dukai Reginával. Regi elmondta, hogy ő a többi szépségversenybe nem lát bele, bár megnézi őket, de itt nagyon jól bánnak a lányokkal. Trend--Eva Longoriának nézték Sarka Katáthttp://www.life.hu/trend/20160416-eva-longorianak-neztek-sarka-katat.htmlFehér szerelésben fotózták Hajdú Péter feleségét. A képen mi először alig ismertünk rá Katára, de ezzel más is így lehetett, egy rajongója szerint kiköpött Éva Longoria. TrendOrigo70 feletti színésznők adtak stílusleckét kollégáiknak – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160415-heti-stilusmustra-szerepel-benne-julia-roberts-jennifer-aniston-goldie-hawn-es-jane-fonda.htmlEzen a héten a hetvenesek adtak stílusleckét a fiatalabbaknak. Nézd meg, hogyan tündökölt a vörös szőnyegen Jane Fonda és Goldie Hawn! TrendAFPMelltartó nélkül fotózták a dögös Szabó Zsófithttp://www.life.hu/trend/20160415-szabo-zsofi-az-rtl-klub-musorvezetoje-melltarto-nelkul-is-dogos.htmlAz RTL Klub műsorvezetője lenge tavaszi szerelésben villantotta meg szexi dekoltázsát. Trend--4 tény, amit biztosan nem tudtál a sminkről http://www.life.hu/trend/20160415-sminkek-melyek-nem-tesznek-jot-erdekessegek-a-sminktermekekrol-arckrem.htmlNapi szinte használjuk őket és ritkán fordul elő olyan, hogy ne akadna meg a szemünk egy-egy "kincsnek" számító terméken. A sminkevolúció sokat változott az évek múlásával, ám nem szabad elfelejteni, hogy a festékek túlzott használatával bizony néha többet ártunk, mint használunk. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.